Norsk stjernekokk piffer opp maten i Dublin

Av | 19. mars, 2015| NM2015, Nyheter

Vi har en skikkelig godbit å by alle dere som kommer for å spille NM i poker i slutten av måneden: Den velrenommerte kokken Kjartan Pedersen fra Bergen er satt inn for å piffe opp måltidene vi skal innta.

Tilbakemeldingene vi har fått fra dere spillere etter de tidligere mesterskapene, har vært veldig positive på de fleste områder. Maten er det de fleste har hatt innvendinger mot, og sammen med hotellet (City West) tar vi nå grep for å heve nivået.

– Jeg har vært på City West med en norsk kollega allerede for å få et inntrykk av hva de har å by på. Vi kommer til å ta noen grep i frokostbuffeten og gjøre den litt mer norsk. I tillegg vurderer vi å lage en hel ny restaurantdel med litt dyrere og mer eksklusiv mat for de som ønsker det. Og vi har kommet med noen innspill i bistroen og til middagsbuffeten. For eksempel vil vi bytte ut maten der hver dag og vi vil annonsere menyen dagen før, slik at folk kan planlegge hvilke dager de ønsker å gå der eller heller gå et annet sted, forteller Kjartan Pedersen.

Til daglig driver han den prisbelønte restauranten Potetkjelleren, en folkelig gourmetrestaurant som er stemt frem som Bergens beste av Bergens Tidendes lesere. Avisens restaurantanmeldere har også hyllet stedet etter besøk der, men anmeldelsene ligger bak betalingsmurer, så vi får ikke lenket til det her.

I fjor sommer havnet dessuten restauranten hans på en eksklusiv liste laget av Loney Planet: De listegat opp 50 «hemmelige» perler de anbefalte sine lesere å besøke, hvorav to var norske. Kjerringøy i Nordland havnet på 50. plass, mens Pedersens Potetkjelleren havnet på 34. plass.

Matserveringen i Dublin skulle derfor være i de beste hender, men selv tar han forventningene ned noen hakk.

– Det er begrenset hva vi kan gjøre på kort tid når vi ikke har vært tilstede ved tidligere arrangementet og sett hvordan arrangementet
fungerer i praksis, vi har tatt utgangspunkt i tidligere menyer og prøvd å tilpasse disse. Vi håper på å være tilstede under NM med tanke på fremtidige arrangementer, slik at vi kan gjøre det enda bedre neste år . Om NM spilles i Dublin da også.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund