Norman Chad skryter av NM i poker på amerikansk tv

Av | 23. mars, 2015| NM2015, Nyheter

Norman Chad er ikke ferdig med å skryte av det norske pokermiljøet, måneder etter at han var med under NM i Dublin. Under kommenteringen av årets finalebord i WSOP Main Event, benyttet han anledningen til å gi millioner av amerikanere en solid dose Norges-reklame.

– Jeg var så heldig å være tilstede under Norges nasjonale mesterskap i år. 1200 nordmenn deltok, og de er bare fem millioner totalt. Og mesterskapet ble ikke engang arrangert i deres eget land, sa den høyt profilerte kommentatoren på ESPN.

Felix Stephensen spilte som kjent på finalebordet han kommenterte, og Chad var ikke i tvil om at pokerboomen bare vil vokse i Norge.

– Vi amerikanere har mye å lære av nordmennene. De sølte mer øl på gulvet i Dublin enn vi drikker samlet sett under hele WSOP, og stemningen var mye bedre. Hos oss er det en stresset og anspent stemning under turneringene, mens nordmenne spøker og ler og er i godt humør. De har det gøy. Jeg så til og med en spiller tilkalle floor for å avsløre en feil han selv hadde gjort. Han fikk en penalty, og tok det med et smil, forteller Chad på TV-sendingen.

Her kan du se Felix Stephensens eventyr på finalebordet. 2 timer og 28 minutter ut i sendingen kommer Norman Chads hemningsløse skryt av det norske pokermiljøet.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund