Torstein Iversen innlemmet i Poker Hall of Fame

Av | 27. mars, 2015| NM2015, Nyheter

Torstein Iversen har med seg en av de aller største stackene fra dag 1 i Main Event, og fikk litt av en overraskelse servert før spillets start på dag 2 fredag: Da kunngjorde Norsk Pokerforbunds leder Sigurd Eskeland at Porsgrunns store pokersønn er innlemmet i Poker Hall of Fame.

– Han ble europamester allerede i 2003, verdensmester i nettpoker i 2008 og har siden den gang spilt seg frem til flere finalebord over hele verden. Han er en virkelig veteran i NM-sammenheng, og ble den første til å vinne tre NM-titler. Den første kom i 2008, før det ble ny tittel både i 2012 og 2013. Nå er han også medlem av Norsk Pokerforbunds Hall of Fame, sa Eskeland til stor applaus fra det stappfulle spillelokalet på City West.

Frode Fagerli, selv innlemmet i Poker Hall of Fame og arrangør av NM i poker, er glad forbundet gir Iversen denne anerkjennelsen.

– Dette er vel fortjent. Han er en sympatisk fyr og en god ambassadør for norsk poker. Han er veldig solid i spillet sitt , jeg liker spillestilen hans. Torstein har satt sterkt preg på NM helt siden starten og har deltatt i alle mesterskapene siden det første i 2002, sier Fropsy.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund