Størst av alt er humoren

Av | 29. mars, 2015| NM2015, Nyheter

Cashen og titlene er selvsagt en viktig grunn til å komme til NM i poker hvert år. Men kanskje enda viktigere er den fantastiske stemningen og det utrolig gode humøret som råder på City West. For en flott gjeng vi er!

En av dem som bidrar til å ta humoren til nye høyder, er videoreporteren Caroline Ingeberg. Her er noen av videoene hun har laget gjennom uka (legg spesielt merke til Andreas Høivold i sekvensen om overtro i den første videoen her):

Caroline Ingeberg ser på pokermiljøet med litt utradisjonelle øyne.

Caroline Ingeberg ser på pokermiljøet med litt utradisjonelle øyne.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund