Sjåvik er best i … HORSE

Av | 11. juni, 2015| Nyheter

En av norsk pokers største veteraner er friskmeldt og er på 10. plass på chipcounten etter dag 1 av event 24 i WSOP, en 1500$ HORSE-turnering. Han har fetet stacken opp fra 7500 til 42.700 chips, som gir et bra utgangspunkt før de spiller igjen kl 22 i kveld (norsk tid).

299 av 772 spillere gjenstår i turneringen.

Her er hva Balrog selv forteller om spilledagen, på Facebook-gruppa Vi som er i Las Vegas sommeren 2015.
Gruppa kan du følge her: https://www.facebook.com/LasVegas2015?fref=ts

Stilte i 1500 HORSE idag, og det ble en veldig fin pokerdag. Var aldri under startstack på 7500, snarere tvert imot gikk det kraftig oppover ca midt på dagen. Hadde 30k ved middagspausen, og det var mye med tanke på at turneringen har to timers blindeperioder i starten, og vi derfor spiller (altfor) mye med 100-200 limit og 150-300 limit. Men det ble altså chips ut av det, og gliden fortsatte etter middagen.
Fikk riktignok Mike Matusow på bordet etter hvert, og han er dessverre meget god i mixed games. Men jeg fikk tatt ham i en omaha hi lo-pott der jeg hadde krutthånda (lol) QT98 i BB. Det var fireveis action, og da flop kom 942 med to kløver, hang jeg meg på med mitt flotte toppar hehe.Turn kom J og river Q, og dermed kunne jeg by ut med second nuts på river. Mike synte, kastet hånda, og meldte at “beklager, jeg kan ikke slå straight der, buddy, jeg hadde bare essepar med A3 og flushedrag”…
Uttrykksikonet grin

Nåvel, det er mye gråt på Matusow, som kjent. Han hadde selvsagt uflaks som ikke vant potten. Men personlig mener jeg at jeg spilte hånda rett.
Uttrykksikonet smile

Matusow kom forøvrig med et tips til de som spiller på NBA. Var noe med at LeBron har spilt på et helt sykt nivå nå, og at det var nesten umenneskelig å tro at han skal greie å holde det nivået. Og hvis han ikke greier å holde det, så er visst laget hans sjanseløse. Var noe med at de var svake i fjerdeperioden også.

Ikke vet jeg, har ikke peiling på NBA. HORSE har jeg imidlertid litt peiling på, og da vi bagget for kvelden lød sluttsummen på 42k. Det ser ut til å være 10. plass i turneringen, som det er 772 deltagere i. Førstepremien er på et par hundre tusen dollar. Vi kjører viderer imorgen kl 13 lokal tid.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund