WSOP Main Event – nå begynner verdens beste TV-show

Av | 14. september, 2015| Nyheter

Norman Chad og Lon McEachern er endelig tilbake med ESPNs dekning av sommerens WSOP Main Event. Mandag 14. september vises nemlig første episode fra hovedturneringen, den første av i alt 16 som skal rulle og gå frem til The November Nine gjenopptar spillet søndag 8. november.

De to rutinerte pokerjournalistene har holdt det gående siden 18. august med WSOP National Championchip, hvor Daniel Negreanu kom seg til finalebordet og forsvant på en åttendeplass. Loni Harwood gikk helt til topps og fikk sin andre bracelet for innsatsen, og du kan se det hele på Youtube her.

Showet holder den gode kvaliteten vi er kjent med fra ESPNs dekning av WSOP. Legg spesielt merke til hva Daniel Negreanus sidemann melder på turn og river i hånda hvor den kanadiske verdensstjernen ryker ut mot slutten av denne tre kvarter lange episoden)…

Men tilbake til det viktigste, Main Event. Dere som ikke har tilgang til ESPN kan se episodene fortløpende på pokertube.com og Youtube. Det sendes to episoder etter hverandre per uke, vekselvis på mandager, søndager og onsdager (er ventelig tilgjengelig for streaming dagen etter).

Dette er sendeskjemaet:
Mandag 14. september
Mandag 21. september
Onsdag 30. september
Søndag 4. oktober
Søndag 11. oktober
Søndag 18. oktober
Søndag 25. oktober
Søndag 1. november
Søndag 8. november: Live (med en halvtimes delay) fra finalebordet
Mandag 9. november: Live (med en halvtimes delay) fra finalebordet
Tirsdag 10. november: Live (med en halvtimes delay) fra finalebordet

Fjoråret var veldig spesielt for oss nordmenn med Felix Stephensens bunnsolide andreplass. I år må vi klare oss uten nordmenn på finalebordet, men det skal nok likevel bli noen meget underholdende timer foran TV-en eller PC-skjermen. Dette er spillerne som gjenstår og hvor mange chips de har til disposisjon:

Sete 1 Zvi Stern (Israel) 29 800 000 chips
Sete 2 Pierre Neuville (Belgia) 21 075 000 chips
Seat 3: Joshua Beckley (USA) 11 800 000 chips
Seat 4: Max Steinberg (USA) 20 200 000 chips
Seat 5: Thomas Cannuli (USA 12 250 000 chips
Seat 6: Joe McKeehen (USA) 63 100 000 chips
Seat 7: Patrick Chan (USA) 6 225 000 chips
Seat 8: Federico Butteroni (Italia 6 200 000 chips
Seat 9: Neil Blumenfield (USA) 22 000 000 chips

Pokernews.com har en utfyllende artikkel om hver av spillerne her. Der kan du lese mer om deres ferd mot finalebordet og tidligere prestasjoner ved filten.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund