Tom Dwans beste TV-opptredener

Av | 8. oktober, 2015| Nyheter

Tom “durrrr” Dwan hadde såvidt kommet igang med tyveårene før han etablerte seg som et forbilde for pokerspillere over hele verden. Vi har vært på Youtube for å gi deg litt inspirasjon for Østlandsmesterskapet i poker, og har samlet noen av Tom Dwans beste TV-opptredener.

Har du bedre eksempler på Tom Dwans beste TV-opptredener?


Vi blir glad om du deler med oss her eller på Facebook.

Først skal vi se hvordan han bløffer Phil Ivey – av mange regnet som verdens beste pokerspiller

High Stakes Pokers femte episode i sesong seks. De spiller 400-800$ NLH og Phil Laak spiller opp til 3900 med A9 off, og får syn av både Eli Elezra, Phil Ivey og Daniel Negreanu i storeblind. Så er det Tom Durrr Dwans tur, med 89 i spar. Resten må du nesten se selv.

Ingen respekt


I en annen episode er han oppe mot den da regjerende verdensmesteren Peter Eastgate fra Danmark og den meget rutinerte Barry Greenstein. Greenstein er en av veteranene i highstakesmiljøet i USA og er kjent som The Robin Hood of Poker. Han ga tidligere bort alle turneringsgevinster til veldedighet da han tjente nok til eget bruk i cashgames.

De spiller fremdeles 400-800$ med 200 i anter, og Greenstein spiller opp til 2500$ med AA i utg. Han er neppe komfortabel med å få syn av samtlige rundt bordet. Dwan holder Q10 i kløver og vår danske venn 42 off.

Moroa begynner når floppen kommer 2210.

Den som har postet snutten på Youtube antar dette er det beste spillet som er vist på tv. Enig? Bruk gjerne kommentarfeltet til å fortelle om andre kule klipp med bedre eller helt håpløst spill!

Rekordpott


Før det må du også ta en titt på dette klippet fra The Million Dollar Cash game hvor Durrr spiller treveis mot Phil Ivey og Patrick Antonius med blindene 500-1000$ og 500 i ante. Det havner etterhvert over en million dollar i en pott mellom Durrr og Ivey. Spennende nok å se på, tenk hvordan det er å spille om de sjetongene :-)

Flere gode Youtubeklipp er samlet her (WSOP Main Event 2015)

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund