fbpx
Siste nyheter
Hjem / Nyheter / EPT Malta: Lykke til, Johnny Lodden
Johnny Lodden er i Middelhavet, klar for et nytt stormløp mot en EPT-tittel. Dette bildet postet han selv på Instagram søndag.

EPT Malta: Lykke til, Johnny Lodden

Johnny Lodden melder godt humør i det Main Event i EPT Malta starter.

Can't complain on my balcony view 👍 #eptmalta #pokerstars #eptnor #2poker

Et bilde publisert av Johnny Lodden (@johnny_lodden)

Norges kanskje største pokerprofil har som vi ser på Instagram kommet seg til Middelhavet denne helgen. Nå begynner et nytt forsøk på å gå helt til topps i EPT, den gjeve turneringsserien hvor han har kommet dypt adskillige ganger.

Johnny Lodden i penga


Johnny Lodden kommer fra to EPT-er hvor han har spilt inn bra med cash: Nå sist i Barcelona i august, ga tre pengeplasseringer rundt 45K dollar i inntekter. Før det fikk han ett av sine beste resultater i EPT noensinne, da han i mai ble nummer fire i sesongfinalen i Monaco. Det ga 425k dollar i premie.

Battle of Malta


Main Event i EPT Malta har et innkjøp på 5k euro. For de med litt lavere budsjetter, er det mer og billigere moro på gang om bare noen dager – på samme sted. I tidsrommet 4.-9. november spilles Battle of Malta, med mer overkommelige 550 euro i innkjøp.

Også i år garanteres 500k euro i premiepotten. Den rekordstore interessen gjorde at den i fjor ble på hele 700k euro. Det er meldt mange glade nordmenn på Malta under disse turneringsdagene.

WSOP-vinner


Denne helgen fikk vi også en vinner av WSOP Europe Main Event. Kevin MacPhee vant sin andre bracelet i Berlin, en by hvor han også har vunnet en EPT (i 2010). Foruten det ettertraktede gullarmbåndet innbrakte seieren 883k euro.

Nordnorsk mesterskap i Bodø


Det er mye snadder for pokerinteresserte som pågår i disse dager. Nå søndag gjøres det opp om tittelen nordnorsk mester i Bodø. Det er den tredje av de regionale mesterskapene som spilles før NM går på Gardermoen i november.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Morten Klein nær finalebord i WSOP

Midtveis i den første uka med WSOP 2020 hos GGPoker er Morten Klein beste nordmann i sammendraget. Natt til torsdag var den Oslo-baserte trønderen nære å gjøre det helt store ...

Privacy Policy