PLO"/>
Hjem / NM2016 / Ny rekord i OnlineNM PLO

Ny rekord i OnlineNM PLO

I går startet Norges­mes­ter­skapet i onlin­epoker 2016! Første øvelse var Omaha Pot Limit! Hele 435 spil­lere var med fra start. Turne­ringen starter opp igjen i dag kl 21:00, hvor det er 28 spil­lere igjen.

Vinneren får sete til LIVE-NM i Dublin i mars, samme øvelse! Lykke til alle sammen!!

Her er programmet frem­over for Online NM

Dette er programmet for årets online-NM i poker.

Dette er programmet for årets online-NM i poker.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Tror Main-fredagen blir utsolgt under poker-NM

NM-arrangør Thomas Udness forteller om godt salg to uker før norges­mes­ter­skapet i Stokke. Det arran­geres som kjent to norges­mes­ter­skap i poker. Ett uten­lands, som fore­gikk i Dublin i april, og ...