fbpx
Hjem / NM2016 / 10 gratis seter til online-NM i poker
Lady Gagas Pokerface er kjent. Har du et bedre? Da kan du vinne sete til Limit-eventen i online-NM i poker.

10 gratis seter til online-NM i poker

Nå er det klart for enda et premie­dryss i forbin­delse med online-NM i poker. Vi har alle­rede trukket ut én vinner og har ni seter igjen som skal fordeles kl 18 søndag – to timer før Fixed Limit spilles på Betsafe

Vinneren

Forrige helg spurte vi på Face­book om hva slags konkur­ranser dere vil ha i forbin­delse med online-NM i poker. Roger Mykle­bust­haug foreslo «Bilde med beste poker­fjes», og den slår vi til på. Roger – du har vunnet sete til kvel­dens Limit-øvlelse på Betsafe! Fint om du poster nicket ditt hos Betsafe her før kl 1745 så vi får regist­rert deg. Hører vi ikke noe, går setet videre til en annen.

Første konkurranse

Post et bilde av et bra poker­fjes på Insta­gram eller i tråden vår på Face­book før kl 1745. Du må bruke hashtaggen #pokernm for å være med og også poste nicket ditt på Betsafe. Vi gir sete til de fire beste poker­fje­sene.

Andre konkurranse

Kjenner du noen som ikke har vært med i online-NM før som du tror har lyst til å spille? Tagg vedkom­mende og gi en begrun­nelse i tråden om dette på Face­book. Vi trekker ut fem seter til debu­tan­tene her (setet går altså til den som tagges) kl 1745 søndag kveld.

NM sendes direkte

Djay og Magne87 legen­da­riske sendinger fra online-NM i poker fort­setter i kveld. Få med deg høyde­punk­tene fra NM fra start kl 1945 i kveld på deres kanal på twitch​.tv

Om Poker NM

x

Sjekk også

Neste år kommer vi tidligere – og blir lenger

Cathrine Lea Snildal er som vanlig  uforskammet blid og opplagt. I følge henne og ektemannen er det deiligere å være norsk i Dublin enn i Danmark: - "Neste år kommer vi tidligere - og blir lenger!".