10 gratis seter til online-NM i poker

Av | 10. januar, 2016| NM2016, Nyheter

Nå er det klart for enda et premiedryss i forbindelse med online-NM i poker. Vi har allerede trukket ut én vinner og har ni seter igjen som skal fordeles kl 18 søndag – to timer før Fixed Limit spilles på Betsafe

Vinneren

Forrige helg spurte vi på Facebook om hva slags konkurranser dere vil ha i forbindelse med online-NM i poker. Roger Myklebusthaug foreslo “Bilde med beste pokerfjes”, og den slår vi til på. Roger – du har vunnet sete til kveldens Limit-øvlelse på Betsafe! Fint om du poster nicket ditt hos Betsafe her før kl 1745 så vi får registrert deg. Hører vi ikke noe, går setet videre til en annen.

Første konkurranse

Post et bilde av et bra pokerfjes på Instagram eller i tråden vår på Facebook før kl 1745. Du må bruke hashtaggen #pokernm for å være med og også poste nicket ditt på Betsafe. Vi gir sete til de fire beste pokerfjesene.

Andre konkurranse

Kjenner du noen som ikke har vært med i online-NM før som du tror har lyst til å spille? Tagg vedkommende og gi en begrunnelse i tråden om dette på Facebook. Vi trekker ut fem seter til debutantene her (setet går altså til den som tagges) kl 1745 søndag kveld.

NM sendes direkte

Djay og Magne87 legendariske sendinger fra online-NM i poker fortsetter i kveld. Få med deg høydepunktene fra NM fra start kl 1945 i kveld på deres kanal på twitch.tv

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund