NM-favoritter: Yngve Steen

Av | 3. mars, 2016| NM2016, Nyheter

Yngve Steen kan ta en historisk trippel i NM i poker i år. Hvert av de foregående årene har han plukket med seg en tittel (HU i 2014, Limit i 2015), og er selvskreven når vi snakker om NM-favoritter også i år. Klarer bergenseren å gå til topps i en av øvelsene denne gangen også, blir han den første til å klare tre på rad.

25-åringens første registrerte cash i internasjonal turneringspoker skriver seg fra 2008. Da fikk han 6000 dollar i en NLHE-turnering han hadde betalt 5300 dollar for å spille i APT i Macau (36. plass).

Året etter spilte sitt første NM, uten å bli lagt merke til ved filten. Han gjorde comeback i 2012, og har vært med hvert år siden.

2013 ble et av de beste pokermessige årene i Yngve Steens liv. Av totalt 31 casher internasjonalt i karrieren, kom 13 av dem dette året. Han hentet premier i såvel EPT, Eureka, UKIPT som WSOP. I sistnevnte, ansett for å være verdensmesterskapet i poker, tok han en fjerdeplass i en $1500 NLHE-event.

Om han ikke ble verdensmester her, vant han senere samme år sammenlagtseieren i verdensmesterskapet i online poker, WCOOP på Pokerstars.

Alle prestasjonenene dette året gjorde at Yngve Steen ble tildelt Vi Menns Gullhånda (utmerkelse som årets pokerspiller i Norge).

CV: Yngve Steen

NM-titler
2
Plassering i NM-rangeringen totalt
20
Turneringsgevinster
totalt i karrieren

$677,990
Forrige registrerte
cash internasjonalt

27. mars 2015: 4. plass i JP Masters i Dublin, 13,925 euro
Beste livecash
$193,254

Frem mot NM 2016 har kjennere av norsk poker vurdert noen av de største profilene og favorittene som ventes å stille i mesterskapet. Det norske pokermiljøet har vokst seg svært stort og fått anerkjennelse verden over. Det er derfor svært mange spillere som kan tenkes å ville sette sitt preg på mesterskapet i Dublin. Alle kan ikke presenteres her. Hvem mener du hører med blant favorittene i år? Gi oss gjerne innspill – med en kort eller lang begrunnelse – i kommentarfeltet her, eller på Facebook.

Her er listen over alle norgesmestere i poker (Gardermoen unntatt)

Skal du spille NM i poker i Dublin? Her er hele turneringsprogrammet – med sideevents.

Trenger du overnatting nær spillerhotellet? Sjekk dette alternativet.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund