Jason Merciers heftige veddemål – nå kan han vinne stort

Av | 15. juni, 2016| Nyheter

Mandag vant superstjernen Jason Mercier sin fjerde bracelet i karrieren da han tok ned event nummer 16 i årets WSOP, $10,000 2-7 Draw Lowball. To døgn senere – onsdag kveld klokken 23 norsk tid – er han chipleader når spillet begynner på finalebordet i event nummer 20, $10,000 razz (mer om det pokerspillet her).

Han er med andre ord godt i rute til å vinne sin andre bracelet og plusse på de over to millioner norske som den første seieren innbrakte. Og det kan bli mer, mye mer:

De virkelig store pengene triller inn om han skulle gå hele veien i en tredje øvelse i WSOP i sommer. Noen begynner nemlig å bli litt svett over Jason Merciers solide WSOP-resultater denne sommeren:

Jason Mercier kan vinne stort veddemål

På sin blogg lettet Mercier i mai litt på sløret rundt de mange friske veddemålene som utgjør de lukrative sidegamesene i Las Vegas denne sommeren. Pro-kollega Vanessa Selbst ga ham 180-1 på at han vinner tre VM-øvelser i sommer. Proppfull av selvtillit tok Jason Mercier veddemålet og satte 10 000 dollar.

Det betyr at om han dinger tre øvelser, må Selbst hoste opp 1,8 millioner dollar. Rundt 15 millioner norske kroner, altså. Det beløpet tilsvarer mer enn ti prosent av hennes brutto inntjening i turneringen gjennom hele karrieren, og er nøyaktig like mye som hennes største turneringsgevinst noen sinne.

Med til historien hører det at Jason Mercier hadde en litt frustrerende innledning på årets VM i poker. Etter 14 øvelser uten å prestere, barberte han skjegget. Og så vant han altså sommerens første bracelet.

Norsk middag i Las Vegas

Skal du selv til WSOP og Las Vegas i sommer? To dager før Main Event arrangeres tradisjonen tro den norske middagen på Samba Grill på The Mirage. Her pleier flere titalls norske WSOP-spillere møtes for en helaften før Main Event starter, og vi vil gjerne se deg.

For å få en anelse om hvor mange vi blir, er det fint om du melder deg på arrangementet på Facebook.

Mer interessert i NM i poker enn VM i poker? Mer her.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund