Fantasy Draft Poker-NM 2017

Av | 17. mars, 2017| NM2017, Nyheter

For å gjøre årets poker-NM ekstra interessant kjører undertegnede i gang en Fantasy Draft-liga, inspirert av en tilsvarende liga som kjøres før WSOP hvert år. Kort fortalt gjelder det, gjennom budrunder med de andre lagene, å skaffe seg så sterke spillere som mulig til sitt lag – det laget som plukker flest poeng, basert på den offisielle poker-NM-rangeringen, gjennom samtlige NM-øvelser blir vinneren!

Siden hver spiller kun kan spille for et lag vil det bli en begrensning på 14 lag a 7 spillere. Totalt skal altså 98 norske pokerspillere auksjoneres. Dette gjør at det blir en tøff kamp om å kapre de beste all-rounderne, samtidig som det blir et behov for bred kunnskap om de litt mindre kjente spillerne. Her blir det harde vurderinger på om man skal gå all-in for å skaffe seg forhåndsfavoritter som Ørjan Skommo, Jan Olav Sjåvik og Johnny Lodden, eller om man skal spre poengene jevnere og gå for de litt mindre meriterte spillerne som kanskje enda ikke har bevist hva de er gode for!

Påmeldingsfristen er satt til lørdag 18. mars klokka 2359, blir det fler enn 14 påmeldte lag vil det bli loddtrekning om plassene. Hvis pågangen skulle bli veldig stor, vil ligaen bli utvidet til 18 lag bestående av 6 spillere, dette vil bli avgjort på søndag.

Lørdag 25. mars vil de 14 lagene som har fått plass i Fantasy Draften delta i en rekke budrunder inntil alle lagene har fyllt opp samtlige plasser. Hvert lag får 100 poeng å kjøpe spillere for, men kan maksimalt by 94 poeng siden samtlige 7 plasser må fylles opp, og en spiller kan aldri selges for mindre enn 1 poeng. Når lagene er klare er det bare å sette seg til rette i godstolen og vente på at spillerne dine skal plukke poeng jevnt og trutt gjennom 9 dager i Dublin.

Innkjøpet blir på 5000,-, men her er tanken at flere kan gå sammen om å danne et lag slik at innkjøpet blir på et passelig nivå. For mer informasjon og påmelding, ta kontakt på tobiasleknes92@gmail.com. Nå har du enda en grunn til å følge ekstra nøye med på årets Poker NM enten i Dublin, her på poker.no eller på TV2!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund