fbpx
Hjem / NM2017 / Henrik Tollefsen innlemmet i Norsk Pokerforbunds Hall of Fame
Henrik Tollefsen

Henrik Tollefsen innlemmet i Norsk Pokerforbunds Hall of Fame

Henrik Tollefsen gis en av de største ærene som kan tilfalle norske poker­spil­lere.

I rela­tivt ung alder har Henrik Tollefsen rukket å bygge seg et stort navn i norsk poker og legges også merke til inter­na­sjo­nalt for sine presta­sjoner. Senest før jul ble han norges­mester på Garder­moen og sikret seg da Vi Menns Gull­hånda (kåringen av årets poker­spiller i Norge).

Henrik Tollefsen vinner direkte

Tollefsen ble norsk mester alle­rede i første forsøk da han debu­terte i NM-sammen­heng i Nottingham i 2009. Der slo ham kompisen Ørjan Skommo heads up i Main Event, og det første steget i en stor poker­kar­riere var tatt.

Nå sender det ham inn i et meget eksklu­sivt selskap: Norsk Poker­for­bunds Hall of Fame, som fra før bare har syv medlemmer.

Slik begrunner forbundet sin æres­be­vis­ning her i Dublin torsdag etter­middag:

- Han fikk gjen­nom­bruddet sitt for åtte år siden da han vant sin første NM-tittel. Året etter fulgte han opp med finale­bord i World Series of Poker, og de store resul­ta­tene har kommet fort­lø­pende og fra hele verden siden den gang, og nylig spesielt fra Asia, hvor det har blitt hele fem store turne­rings­seiere de siste årene. Han ble hedret med Gull­hånda for sin innsats i turne­ringer i fjor, hvor han vant sin andre NM-tittel på Garder­moen. Nå vil vi hedre han med en plass i Norsk Poker­for­bunds Hall of Fame, het det da nyheten ble offent­lig­gjort i spille­lo­kalet under en pause i Main Event.

Kan bli Årets spiller

Der tok Tollefsen seg videre til dag to med 65900 chips. Det holdt til en 223. plass ved dagens start. I kampen om å bli Årets spiller i poker-NM 2017 er han på en 27. plass etter fire øvelser (Main Event og turbo­tur­ne­ringen ikke regnet inn).

Henrik Tollefsen har over én million dollar i live turne­rings­ge­vinster gjennom karrieren. Han bruker store deler av sin tid ved poker­bor­dene i Macau spesielt og Asia gene­relt.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Bryn kenney

Bryn Kenney kritiserer Stephen Chidwick

Ameri­ka­neren omtaler britens syn i Triton Million som «sjok­ke­rende». I et intervju i septem­ber­ut­gaven av Card­Player snakker Bryn Kenney blant annet om statusen som tidenes mest­vin­nende poker­spiller og om turne­ringen ...