Henrik Tollefsen innlemmet i Norsk Pokerforbunds Hall of Fame

Henrik Tollefsen gis en av de største ærene som kan tilfalle norske pokerspillere.

I relativt ung alder har Henrik Tollefsen rukket å bygge seg et stort navn i norsk poker og legges også merke til internasjonalt for sine prestasjoner. Senest før jul ble han norgesmester på Gardermoen og sikret seg da Vi Menns Gullhånda (kåringen av årets pokerspiller i Norge).

Henrik Tollefsen vinner direkte

Tollefsen ble norsk mester allerede i første forsøk da han debuterte i NM-sammenheng i Nottingham i 2009. Der slo ham kompisen Ørjan Skommo heads up i Main Event, og det første steget i en stor pokerkarriere var tatt.

Nå sender det ham inn i et meget eksklusivt selskap: Norsk Pokerforbunds Hall of Fame, som fra før bare har syv medlemmer.

Slik begrunner forbundet sin æresbevisning her i Dublin torsdag ettermiddag:

– Han fikk gjennombruddet sitt for åtte år siden da han vant sin første NM-tittel. Året etter fulgte han opp med finalebord i World Series of Poker, og de store resultatene har kommet fortløpende og fra hele verden siden den gang, og nylig spesielt fra Asia, hvor det har blitt hele fem store turneringsseiere de siste årene. Han ble hedret med Gullhånda for sin innsats i turneringer i fjor, hvor han vant sin andre NM-tittel på Gardermoen. Nå vil vi hedre han med en plass i Norsk Pokerforbunds Hall of Fame, het det da nyheten ble offentliggjort i spillelokalet under en pause i Main Event.

Kan bli Årets spiller

Der tok Tollefsen seg videre til dag to med 65900 chips. Det holdt til en 223. plass ved dagens start. I kampen om å bli Årets spiller i poker-NM 2017 er han på en 27. plass etter fire øvelser (Main Event og turboturneringen ikke regnet inn).

Henrik Tollefsen har over én million dollar i live turneringsgevinster gjennom karrieren. Han bruker store deler av sin tid ved pokerbordene i Macau spesielt og Asia generelt.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund