fbpx
Hjem / Nyheter / Hackere angriper høyprofilerte pokerspillere
Doug Pok forteller i sin video hvordan kjente pokernavn som Vanessa Rousso har blitt ofre for hackerangrep.

Hackere angriper høyprofilerte pokerspillere

Flere kjente pokernavn har slått alarm i sosiale medier om hvordan hackere tok over dropboxer, telefoner og konti på Facebook og Twitter.

Pokerspilleren og youtuberen Doug Polk publiserte onsdag en video på sin Youtube-kanal som for alvor satte fart på nyhetsstrømmen om hackerskandalen som er under oppseiling: Kjente navn som Vanessa Selbst, Vanessa Rousso og Dan Smith har alle lagt ut fortvilte Twitter-meldinger og fortalt at de har mistet kontrollen over telefoner og internett-konti.

Kort fortalt er de digitale innbruddene gjort ved at uvedkommende har kontaktet telefonselskaper og utgitt seg for å være pokerspillerne som er rammet. De har da – ifølge Doug Polks video og de rammede selv – klart å få pinkoder utlevert og dermed fått kontroll over ofrenes telefonabonnementer. Fra dem er veien kort til å overta konti på Dropbox, Gmail og Twitter.

Polk – med svært gode forbindelser i highstakesmiljøet – sier han vet om flere som er utsatt for hackerangrepene, uten å ha gått offentlig med det. Han går systematisk gjennom hvordan det er utført i sin video, og kommer også med tips til hvordan man kan sikre seg mot lignende angrep.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy