Thor Hansen en av finalistene til Poker Hall of Fame

Av | 10. juli, 2017| Nyheter

Norsk pokers gudfar er inne på en meget eksklusiv liste med 10 knallsterke pokernavn.

Etter at alle nominasjoner er gjort og stemmer er avgitt, er de neste navnene til Poker Hall of Fame kokt ned til et finaleheat på 10 personer:

DAVID CHIU

MORI ESKANDANI

TED FORREST

THOR HANSEN

PHIL IVEY

MIKE MATUSOW

MAX PESCATORI

MATT SAVAGE

HUCKLEBERRY SEED

DAVID “DEVILFISH” ULLIOTT

Phil Ivey er noe i nærheten av en levende legende i internasjonal poker, og “alle” regner med at han tas opp i den veldig prestisjefylte “klubben”. Han har nettopp passert 40 år og med dét aldersgrensen for å bli vurdert til Hall of Fame. Hans kollega og circa like kjente og suksessrike spiller Daniel Negreanu ble også tatt opp direkte det året han fylte 40 – det året Felix Stephensen ble nummer to i WSOP Main Event (2014).

Vårt norske håp ligger i at det kan tas opp to nye medlemmer hvert år, og nå blir det opp de de eksisterende i Poker Hall of Fame og et utvalg på 18 pokerjournalister. De skal alle stemme over hvilke av kandidatene som skal tas opp. Stemmene avlegges innen 15. juli, og så blir nye navn offentliggjort i forbindelse med TV-sendingene fra finalebordet i Main Event under WSOP.

Følg med 21. juli. Og lykke til Thor Hansen.

Her kan du lese hele pressemeldingen om de ti finalistene.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund