Hørt ved filten: Natt til tirsdag er Tom Dwan tilbake

Av | 14. august, 2017| Nyheter, Poker på TV

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra pokersirkuset verden over. Selvsagt i kortform!

TOM “durrrr” DWAN har vært gjenstand for adskillige spekulasjoner etter at han forsvant fra radaren i kjølvannet av The Black Friday våren 2011. (Les mer om nettpokerens svarteste dag og Full Tilt-skandalen her).

Etter å ha vunnet millioner online ble han det kanskje hotteste navnet i poker da han også etablerte seg live med å spille ut og vinne millioner fra de største og mest etablerte stjernene. Så endret han fokus helt og spilte utelukkende i neseblodslag i Asia. Han stilte ikke i WPT og WSOP og var aldri mer med i TV-showene som gjorde han så kjent – før nå. Natt til tirsdag norsk tid gjør han comeback i Poker After Dark. Han møter kjente fjes som Daniel Negreanu og Doyle Brunson i cashlaget som har et minimumsinnkjøp på 100K dollar.

“durrrr” har vært med i serien, som nå gjenoppstår på PokerGo etter tidligere å ha blitt vist på NBC, flere ganger. Her er en av hendene som ikke minst Phil Hellmuth husker aller best:

https://youtu.be/5rU1XhFZwf0

Dette cashlaget vil bli sendt live på PokerGo utover høsten. Mange har ment det var på tid også å få se Doyle Brunson igjen på skjermen:

JACK SINCLAIR slo i helgen Tony G heads up i German Poker Championship Super High Roller, som hadde 25K euro i innkjøp. Tony G fikk likevel med seg mest penger av de to (300K euro og 250K euro) da de gjorde en deal i forkant av HU-spillet. Sinclair var også på finalebordet i sommerens WSOP Main Event, der han vant 1,2 millioner dollar for sin åttendeplass.

AUSTRALIAs nasjonalforsamling har etter en lang debatt nå vedtatt et forbud mot nettpoker.

VI MENN POKER OPEN flyttes denne høsten fra Barcelona til København. Du kan se detaljene her.

CASH IS KING: 2017 Cash Game Festival Bulgaria er nettopp avsluttet. Neste stopp i serien er London, hvor det spilles fra 20.-24. september.

WSOP INTERNATIONAL CIRCUIT SERIES er stedet å spille for å sikre seg den ettertraktede gullringen som gis vinnere av Main Eventer i turneringsserien. Nå har de lagt til et nytt stoppested på planen, og kommer til Rotterdam 25. august. Main Event starter 29. august og koster 1650 euro å spille.

Skjer det noe i pokerverdenen som vi bør fortelle om i denne spalten? Send oss et hint på Facebook.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund