TV: Storspillere i heftig PLO-lag"/>
Hjem / Nyheter / Dwan tilbake på TV: Storspillere i heftig PLO-lag

Dwan tilbake på TV: Storspillere i heftig PLO-lag

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra poker­sir­kuset verden over. Selv­sagt i kort­form!

ENORME SUMMER med dollar er ventet å bytte eier når et formi­da­belt stjernelag liner opp i TV-showet Poker After Dark denne uka for å spille PLO. Tom «durrrr» Dwan får selskap av Isac Haxton, Brian Rast, Phil Galfond, Brandon Adams og Ben Lamb i laget som vises på PokerGo. De begynner natt til onsdag kl 02 norsk tid og spiller med blin­dene $300/$600 – i tre dager.

NORSKE JON KYTE ble vinneren av Cash Game Festival-trofeet i London Cash Game Festival. Det ble spilt opp mot 25 bord samtidig (NM i Dublin-tilstander!), og av disse var hele 10 TV-sendt. Kyte hadde to solide pluss-sessions på dag tre og dag fire som gjorde at han fikk pokalen, som du kan lese mer om her.

WPT BORGATA POKER OPEN ble fredag vunnet av Guo Liang Chen, som tok med 789 058 dollar hjem etterpå. Hans totale turne­rings­ge­vinster var før dette 40 000 dollar.

PREBEN STOKKAN vant i helgen $2100 Thursday Thrill Special Edition i det pågå­ende WCOOP. Det ga den regje­rende norges­mes­teren fra Garder­moen rundt en kvart million dollar ekstra å rutte med.

DEN TYSKE HIGHROLLEREN Steffen Sont­heimer ble vinner av Poker Masters i Las Vegas.

DANIEL NEGREANU er mest kjent for sine eksep­sjo­nelle skills ved poker­bor­dene og som under­hold­nings­ar­tist. Men han har også et bren­nende poli­tisk enga­sje­ment, og kommen­terer nå trenden i USA med fotball­spil­lere som kneler i protest mot poli­tiets behand­ling av svarte.

DOYLE BRUNSON er også sterkt poli­tisk enga­sjert når han ikke spiller poker. Han har tidli­gere omtalt seg selv som «livs­lang repub­li­kaner», og har også meldt seg på i debatten om Trump/​fotballspillere.

Skjer det noe i poker­ver­denen som vi bør fortelle om i denne spalten? Send oss et hint på Face­book.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Sam Trickett

- En av de mest interessante pokerhendene jeg har sett

Tre av verdens beste spil­lere viste sitt høye nivå i samme hånd. Stephen Chid­wick, Bryn Kenney og Sam Trickett var involvert i en fasci­ne­rende hånd under Triton Super High Roller ...