Dwan tilbake på TV: Storspillere i heftig PLO-lag

Av | 26. september, 2017| Nyheter

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra pokersirkuset verden over. Selvsagt i kortform!

ENORME SUMMER med dollar er ventet å bytte eier når et formidabelt stjernelag liner opp i TV-showet Poker After Dark denne uka for å spille PLO. Tom “durrrr” Dwan får selskap av Isac Haxton, Brian Rast, Phil Galfond, Brandon Adams og Ben Lamb i laget som vises på PokerGo. De begynner natt til onsdag kl 02 norsk tid og spiller med blindene $300/$600 – i tre dager.

NORSKE JON KYTE ble vinneren av Cash Game Festival-trofeet i London Cash Game Festival. Det ble spilt opp mot 25 bord samtidig (NM i Dublin-tilstander!), og av disse var hele 10 TV-sendt. Kyte hadde to solide pluss-sessions på dag tre og dag fire som gjorde at han fikk pokalen, som du kan lese mer om her.

WPT BORGATA POKER OPEN ble fredag vunnet av Guo Liang Chen, som tok med 789 058 dollar hjem etterpå. Hans totale turneringsgevinster var før dette 40 000 dollar.

PREBEN STOKKAN vant i helgen $2100 Thursday Thrill Special Edition i det pågående WCOOP. Det ga den regjerende norgesmesteren fra Gardermoen rundt en kvart million dollar ekstra å rutte med.

DEN TYSKE HIGHROLLEREN Steffen Sontheimer ble vinner av Poker Masters i Las Vegas.

DANIEL NEGREANU er mest kjent for sine eksepsjonelle skills ved pokerbordene og som underholdningsartist. Men han har også et brennende politisk engasjement, og kommenterer nå trenden i USA med fotballspillere som kneler i protest mot politiets behandling av svarte.

DOYLE BRUNSON er også sterkt politisk engasjert når han ikke spiller poker. Han har tidligere omtalt seg selv som “livslang republikaner”, og har også meldt seg på i debatten om Trump/fotballspillere.

Skjer det noe i pokerverdenen som vi bør fortelle om i denne spalten? Send oss et hint på Facebook.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund