Slik spilles online-NM og freeroll-NM

Av | 23. desember, 2017| NM2018, Nyheter

Her ser du datoene for når og hvor de to første norgesmesterskapene i poker i 2018 spilles.

Nok en gang skal Norsk Pokerforbund, Frode Fagerli og Poker Events arrangere gratis-NM i poker i Posthallen i Oslo. Detaljer rundt arrangementet, og mulighet til å melde seg på vil komme på nyåret, men det er i hvert fall mulig å merke av helgen 15.-17. februar i kalenderen. For å delta må man være medlem av forbundet, og vi håper selvsagt at våre medlemmer velger å fornye medlemskapet for 2018 når de blir forespurt dette i januar.

Trykk på programmet for å forstørre.

Her finner du all informasjon om hvor og når de ulike øvelsene i online-NM spilles.

For at vi skal arrangere gratis-NM, trengs det premier. Vi oppfordrer derfor bedrifter og andre som har mulighet, til å sponse arrangementet med premier. Eksempler på premier tidligere år er bladabonnementer, treningssykler, snacks, hudprodukter og pokerutstyr. Vi er åpne for så mangt, men ønsker i hovedsak premier til en totalverdi på tilsammen minst 2000 kroner pr. sponsor. Ta kontakt med oss om du har noe å bidra med!

Som en del av oppladningen til NM i Dublin skal det arrangeres online-NM på nyåret. Online-NM arrangeres i de samme disiplinene som NM-turneringene i Dublin, og innkjøpet er på 88 euro i hver av turneringene, samt en freeroll som arrangeres samme helgen som Gratis-NM.

Vi setter pris på om du melder din interesse ved å melde deg på i Facebook-arrangementene:

Heads Up

8-Game

Senior

Freeroll

Turbo

Ladies

Fixed Limit

PLO

Main Event

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund