fbpx
Hjem / Blogger / Blogg: Jevakim / Nytt år og ny blogg

Nytt år og ny blogg

Eller snarere nytt forum!

For dere som ikke kjenner meg fra mine gamle blogger, så kommer en kort intro her:

Jeg heter Ylva og har blogget om livet mitt som hobby­po­ker­spiller siden jeg begynte å spille juni 2006. Tiden flyr og i bloggen har jeg skrevet om alt fra de utal­lige free­roll­sene jeg spilte i starten, de første 200–300; turne­rin­gene helt frem til jeg tok spranget og spilte min første WSOP main event i 2013. Under­veis har jeg spilt en del forskjel­lige turne­ringer uten­lands, alt fra diverse side­tur­ne­ringer i ept, eureka, estrella, unibet opens +++ og ikke minst 11 år med NM i utlandet på rad. Til sammen har jeg spilt 684 live­tur­ne­ringer med innkjøp.

Den gamle bloggen min «døde» av et virus­an­grep i 2016, i 2017 blogget jeg på norskpoker sine sider, men fra og med i år blogger jeg kun her på Poker​.no sine sider. Så for de som vil følge med videre, er det bare å følge med her. I daglig­livet er det også bare å følge meg på snapchat som er det sosiale mediet jeg bruker mest aktivt; Jevakim.

I ukene frem­over spiller jeg nok det jeg får tid til av online NM. For de som ikke har over­sikten, så ligger den ute på Face­book.

Her finner du all infor­ma­sjon om hvor og når de ulike øvel­sene i online-NM spilles.

Ellers er det bare 5 uker til NM i gratispoker, Vimenn Gull­hånda og Vimenns galla­tur­ne­ring går av stabelen på Post­hallen i Oslo. Link for påmel­ding er nå lagt ut her.

Arran­ge­mentet er helt avhengig av frivil­lige som kan hjelpe til med å rigge opp og ned poker­bord, regist­re­rings­desken, turne­rings­as­sis­tenter, floor og spil­lende dealere, helst to på hvert bord. Bli med og hjelp til! Det er både gøy og ofte en liten bonus utover gleden av å bidra for de frivil­lige 😉

Etter NM i gratispoker stikker jeg 2 uker til Filip­pi­nene for å snorkle, dykke og hoppe litt mellom småøyene nord på Palawan. Fore­løpig reiser jeg alene. Jeg flyr Oslo-Cebu-El Nido den 19/​2. Jeg blir på El Nido 1 ukes tid før jeg tar ferja til Coron. Fra Coron flyr jeg tilbake til Cebu 2/​3 før jeg vender snuten hjem til Norge. Om noen føler for å joine er det bare å hive seg med!

Etter et par uker med pokerfri blir det NM i Dublin. Fly og hotell er booka for lengst.

Så da er det bare å følge med videre her på bloggen.

Vi spilles! 🙂

 

 

 

 

Om Ylva Thorsrud

x

Sjekk også

Sam Trickett

- En av de mest interessante pokerhendene jeg har sett

Tre av verdens beste spil­lere viste sitt høye nivå i samme hånd. Stephen Chid­wick, Bryn Kenney og Sam Trickett var involvert i en fasci­ne­rende hånd under Triton Super High Roller ...