Nytt år og ny blogg

Av | 13. januar, 2018| Blogg: Jevakim, Nyheter

Eller snarere nytt forum!

For dere som ikke kjenner meg fra mine gamle blogger, så kommer en kort intro her:

Jeg heter Ylva og har blogget om livet mitt som hobbypokerspiller siden jeg begynte å spille juni 2006. Tiden flyr og i bloggen har jeg skrevet om alt fra de utallige freerollsene jeg spilte i starten, de første 200-300; turneringene helt frem til jeg tok spranget og spilte min første WSOP main event i 2013. Underveis har jeg spilt en del forskjellige turneringer utenlands, alt fra diverse sideturneringer i ept, eureka, estrella, unibet opens +++ og ikke minst 11 år med NM i utlandet på rad. Til sammen har jeg spilt 684 liveturneringer med innkjøp.

Den gamle bloggen min “døde” av et virusangrep i 2016, i 2017 blogget jeg på norskpoker sine sider, men fra og med i år blogger jeg kun her på Poker.no sine sider. Så for de som vil følge med videre, er det bare å følge med her. I dagliglivet er det også bare å følge meg på snapchat som er det sosiale mediet jeg bruker mest aktivt; Jevakim.

I ukene fremover spiller jeg nok det jeg får tid til av online NM. For de som ikke har oversikten, så ligger den ute på Facebook.

Her finner du all informasjon om hvor og når de ulike øvelsene i online-NM spilles.

Ellers er det bare 5 uker til NM i gratispoker, Vimenn Gullhånda og Vimenns gallaturnering går av stabelen på Posthallen i Oslo. Link for påmelding er nå lagt ut her.

Arrangementet er helt avhengig av frivillige som kan hjelpe til med å rigge opp og ned pokerbord, registreringsdesken, turneringsassistenter, floor og spillende dealere, helst to på hvert bord. Bli med og hjelp til! Det er både gøy og ofte en liten bonus utover gleden av å bidra for de frivillige ;)

Etter NM i gratispoker stikker jeg 2 uker til Filippinene for å snorkle, dykke og hoppe litt mellom småøyene nord på Palawan. Foreløpig reiser jeg alene. Jeg flyr Oslo-Cebu-El Nido den 19/2. Jeg blir på El Nido 1 ukes tid før jeg tar ferja til Coron. Fra Coron flyr jeg tilbake til Cebu 2/3 før jeg vender snuten hjem til Norge. Om noen føler for å joine er det bare å hive seg med!

Etter et par uker med pokerfri blir det NM i Dublin. Fly og hotell er booka for lengst.

Så da er det bare å følge med videre her på bloggen.

Vi spilles! :)

 

 

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund