Norgesmester i online poker: 8-Game Mixed Limit!

Av | 6. februar, 2018| Nyheter

Vi gratulerer Erik Grepperud som ble Norgesmester i online poker i helgen!

Øvelsen var 8-Game Mixed Limit, skikkelig variantspill, med 167 deltagere.

8-Game består av 8 forskjellige pokerspill; No Limit Hold’Em, Fixed Limit Hold’Em, Pot Limit Omaha, Fixed Limit Omaha Hi/Low, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi/Low, Razz, Fixed Limit Deuce to Seven Triple Draw. Disse spillene går på rundgang, og man får dermed spilt mange forskjellige pokerspill i en og samme turnering. Erik Grepperud kan alle spella han! ;)

Intervjuer: “Hva synes du om øvelsen 8 Game?”
Erik Grepperud: “8-Game er veldig fascinerende med tanke på at man får spilt 8 ulike varianter av poker. Det å nå få et bevis på at man behersker flere varianter er jo utrolig morsomt. Blir vel litt som i langrenn, når man behersker både sprint, langdistanse, fristil og klassisk. :) ”
Intervjuer: “Kan du anbefale andre å prøve denne øvelsen??”
Erik Grepperud: “Det anbefales på det sterkeste å forsøke denne øvelsen. Jeg tror ved å kunne flere varianter av poker, så vil man kunne få enda flere ben å stå på i enkeltøvelsene. Det vil øke den totale forståelsen av styrkene og svakhetene i ulike starthender, posisjoner rundt bordet osv.”

Intervjuer: “Hva er dine mål for Norgesmesterskapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars?”
Erik Grepperud: “For å være ærlig tenkte jeg ikke på at jeg vant en inngangsbillett til Dublin, før Frode nevnte det for meg på tlf. Hadde ingen planer om å reise til Dublin, men ser jo nå at jeg ikke har mye valg. Når jeg setter meg ned ved et pokerbord, har jeg alltid målsetting om å vinne, også i Dublin. Men om man skal være realistisk og i og med jeg aldri har spilt 8-game live før, så får jeg vel være fornøyd om jeg skulle komme i pengene. Alt annet vil være en nedtur…”
Intervjuer: “Hvordan føles det å være Norgesmester i poker?”
Erik Grepperud: “Jeg ville løyet om jeg sa at det ikke er moro. Men jeg har vel ikke rukket å tenke noe særlig over at det var NM. Jeg visste jo ikke engang det var NM online om dagen. Helt tilfeldig så jeg en status på Facebook angående 8-game turneringen, og jeg registrerte meg for å spille halvannen time etter turneringen var i gang. Men klart at en tittel som dette er gøy. Den vil ingen kunne ta fra meg. ;) ”

Lik/følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/NMIPOKER/
Har du enda ikke booket fly/hotell til Dublin? Vi har chartret et fly! meld deg på

PS! Neste mulighet til å bli Norgesmester i online poker blir på Søndag 11. Februar kl 20:00 – da spiller vi No Limit Hold’Em TurboUnibet!

Vi gratulerer den nye Norgesmesteren i poker, Erik Grepperud – og ønsker alle en fin uke videre! :)

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund