Norgesmester i online poker: Main Event!

Av | 28. februar, 2018| Nyheter

Vi gratulerer Edd “Eddisen42” Gerhardsen som ble Norgesmester i online poker i helgen!

Eddisen42 toppet et felt på hele 1092 spillere i årets Main Event av Online NM på Guts og tok med seg den nette sum av €14 851. Det tilsvarer pene 142 980,- norske kroner. I tilegg til dette tar tromsøværingen med seg et Main Event sete til samme øvelsen i oppkommende Norgesmesterskap i Poker i Dublin 17. – 25. Mars.

Vi satt deltagerrekord i Main Event av Online NM i år med hele 1092 deltagere. Øvelsen kostet €88, og startet klokken 20:00 på Guts.com. Siste rekord stammer fra 2014, da lå deltagertallet på 1047 spillere. Øvelsen ble da spilt på flere klienter i det samme nettverket, mens den i år bare ble spilt hos Guts, noe som gjør rekorden desto mer imponerende.

Intervjuer: “Hvordan var reisen til toppen i Main Event på Guts i går?”
Edd Gerhardsen: “Nei reisa holdt på bli kortvarig va vel nede i litt over 3 k etter noen tima dag 1, så fikk man god glid og kom litt over average tel dag 2. Dag 2 hadde æ fin flyt, masse gode hender. Tre ganger AA, flere ganger KK osv. Va mye flaks med kortan, jojo må jo ha spellt litt bra og. Finalebordet følte æ hadde full kontroll på!”

Intervjuer: “Hva er dine mål for Norgesmesterskapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars?”
Edd Gerhardsen: “Målet e no først å fremst Main Event, og prøve å komme lengst mulig. Først i pængan så ta det deretter, drømmer jo såklart om å komme langt.”

Intervjuer: “Hvordan føles det å være norgesmester i poker? føler du noe på det?”
Edd Gerhardsen: “Det føles faktisk helt sykt ut! Nokka man drømme om, og plutselig står man med en Norgesmestertittel. Følelsen e sick deilig, og ikkje minst glæde æ mæ tel å få de berykta tøflan!”

Main Event i Online-NM 2018 var den siste øvelsen i mesterskapet som har blitt spilt hver søndag siden nyttår. Neste mulighet til å bli Norgesmester i poker blir på Norgesmesterskapet i Poker i Dublin 17. – 25. Mars 2018.

Lik/følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/NMIPOKER/
Har du enda ikke booket fly/hotell til Dublin? Vi har chartret et fly! meld deg på

Vi gratulerer den nye Norgesmesteren i poker, Edd Gerhardsen – og vi ses i Dublin! :)

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund