NM2018 – Main event dag 1B – Førstemann ut!

Av | 22. mars, 2018| Nyheter

Etter to timer av main event dag 1B har vi mistet 13 spillere. Det var Kent Alexander Østby som fikk æren av å være førstemann ut. Tradisjonen tro ble exiten etterfulgt av rungende applaus fra hele salen. Vi ønsker Kent Alexander bedre lykke neste gang.

Kristian Sung Hansen
I Heads-Up-turneringen har Kristian Sung Hansen så langt hatt en fin dag. Han slo som kjent ut Preben Stokkan tidligere i dag og jaggu har han tatt ledelsen i main event dag 1B også. Der startet spillerne med 30 000 i chips, og Kristian har mer enn doblet dette og sitter med hele 85 000 i stacken.
Det er litt tekniske problemer med nettforbindelsen her nede, men vi jobber på spreng for å oppdatere chipcounts fra første pause. Fullstendig chipcount vil du finne her når vi har fått oppdatert de siste bordene.

Morten Ramm, Poker NM 2018
I jakten på store stacker støtte vi på Morten Ramm og benyttet da muligheten til å spørre 5 kjappe.

Hvor mange ganger har du deltatt i Norgesmesterskapet?
– Jeg har deltatt i 3 NM i Dublin.

Hvilken odds gir du deg selv i Main Event?
– Jeg vil gi meg selv en 20 i odds. Nei vent. 32.

Dersom du vant en turnering, hva ville du brukt pengene på?
– Måtte ha betalt litt lån, vel.

Hvem hadde vært deiligst å slå ut av en turnering?
– Jeg ønsker ikke å slå ut noen, egentlig. Jeg må bare overleve selv.

Hva er din guilty pleasure?
– Spa og velvære. Neglbehandling og pedikyr er spesielt viktig.

Dealere, Poker NM 2018
De viktige dealerne
Det er et enormt apparat som jobber og står på for å få arrangementet i Dublin til å flyte bra. En viktig brikke i dette er dealerne. De jobber døgnet rundt for at pokerglade nordmenn skal få spille poker her på Citywest. Selv om det kan være fristende å skylde på dealer hvis man blir dratt ut synes vi det er på sin plass å gi en hyllest til de fantastiske dealerne vi har her nede. Hele 230 kortspredere fra alle verdenshjørner er med på å gjøre dette til et supert arrangement.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund