NM2018 – Kaggerud er norgesmester i Heads-Up

Av | 24. mars, 2018| Nyheter

Vi har en ny norgesmester i Heads-Up. Etter en relativt kort match var det Robert Einar Kaggerud som gikk seirende ut av duellen mot Simon Andre Solberg og kan kalle seg norgesmester i Heads-Up 2018. Robert har spilt poker i over ti år og har deltatt på flere NM. I fjor spilte han seg frem til to finalebord, ble nummer to i NM Turbo og ble årets spiller. Kaggerud har spilt alle NM-øvelsene så langt i år og skal selvfølgelig få med seg turboen i dag som starter kl. 15.00 lokal tid. Det blir altså ikke så god tid til å feire og slippe jubelen løs riktig ennå. Fest blir det nok uansett, men klarer han nok et finalebord i kveld kan vi gjette på at det blir hæla i taket.
 
Robert Einar Kaggerud, Heads-Up  vinner
 
Vi spurte Robert om hvordan han selv oppfattet Heads-Up-turneringen. Semifinalen mot Thomas Syversen var en tøff affære i tillegg til at den måtte spilles i to omganger siden de ikke ble ferdige i tide før Main Event dag 2 startet. I finalen derimot følte han at han fikk et tidlig overtak og styrte kampen. Det holdt inn til mål og vi gratulerer så mye til den nybakte norgesmesteren. Vi ønsker med det samme lykke til i NM Turbo.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund