NM2018: Vi har en ny Norgesmester i Main Event!"/>
Hjem / NM I DUBLIN 2018 / NM2018: Vi har en ny Norgesmester i Main Event!
Stian Rasmussen

NM2018: Vi har en ny Norgesmester i Main Event!

Da har vi kåret en ny norges­mester i poker her i Dublin, Stian Rasmussen fra Arna utenfor Bergen jobbet hardt gjennom hele hoved­øvelsen. Han utkon­kur­rerte 1253 motstan­dere for å ta hjem den kanskje aller mest presti­sje­tunge NM-tittelen, troféet og de sagn­om­suste tøflene. For denne fantas­tiske presta­sjonen tar han med seg den nette sum av €154.615, eller rundt 1.500.000,- norske kroner.

Patrick Ånonli fra Snåsa kom på en solid andre­plass, og selv om det ikke gikk hele veien, så tar han med seg pene €90.200, eller omkring 900.000,- norske kroner som lønn for strevet.

Patrick Ånonli gikk all-in på turn med 8dTd, og møtte Stian Rasmus­sens AsJs.
Etter fire kort var utdelt på bordet lå det da Ad2s9s Jd, og Ånonli hadde plukket opp et flush­edrag samt et åpent straight-drag. River viste 5h, som gjorde at den livlige karen fra Arna stod med to par i ess og knekt, og ble dermed årets norges­mester i Main Event. Stor jubel brøt ut i lokalet fra en ivrig suppor­ter­gjeng fra Bergens­om­rådet, og vi har med det en ny norges­mester i poker.

Stian Rasmussen og Patrick Ånonli heads-up

Den totale premie­summen i årets Main Event var på svim­lende 902.880 euro, og premie­stigen for de åtte beste var som følger:
1. 154.615 € Stian Rasmussen
2. 90.200 € Patrick Ånonli
3. 58.685 € Svein Thomas Nord­botten
4. 38.370 € Øyvind Solberg
5. 21.220 € Raymond Evensen
6. 17.605 € Anders Stai
7. 14.900 € Jan Patrick Romero
8. 12.640 € Daniel Vass­bund

Full resul­tat­liste finnes her.

Stian Rasmussen fra Arna kommer nok ikke til å glemme dette øyeblikket med det første, for ved siden av den verdige tittelen som NM-mester er han nå altså 1.5 millioner kroner rikere. Champagne-korkene spratt så man hørte smellet gjennom hele salen, og et rungende seiers­brøl klang i veggene. Etter fire lange dager med spill så er det defi­ni­tivt lov å slippe jubelen løs, og for de reste­rende som ikke klarte å nå helt opp i årets Main Event vil nok skuf­felsen raskt legge seg. De vil kunne se tilbake på en presta­sjon som andre bare kan drømme om. Kanskje blir du den neste Norges­mes­teren i poker når vi kommer tilbake til Dublin i 2019? Ett år går veldig fort, så det er bare å sette i gang med treningen, og så håper vi du tar turen ned til den irske hoved­staden for å kjempe om nye NM-titler neste år!

Vi gratu­lerer nok en gang den verdige norges­mes­teren i årets største høyde­punkt; No Limit Hold’em Main Event, og ønsker han alt godt i året som kommer. At det blir fest på den irske øya i natt er det ingen tvil om, så vi takker for oss og ønsker hjer­telig velkommen tilbake til NM i Poker i 2019!

Om Poker NM

x

Sjekk også

Sam Trickett

- En av de mest interessante pokerhendene jeg har sett

Tre av verdens beste spil­lere viste sitt høye nivå i samme hånd. Stephen Chid­wick, Bryn Kenney og Sam Trickett var involvert i en fasci­ne­rende hånd under Triton Super High Roller ...