Super High Roller Bowl flyttes til desember

Av | 2. november, 2018| Nyheter

En av de største turneringene i løpet av året er Super High Roller Bowl med et innkjøp på $300 000 og de største stjernene i verden i feltet. Denne har normalt blitt spilt i mai, rett før World Series of Poker åpner dørene. Nå flyttes turneringen til desember. Neste turnering spilles om få uker!

Super High Roller Bowl kom som et meget friskt pust inn i kalenderen i 2015. Den gang hadde turneringen et innkjøp på $500 000, og 43 spillere deltok. Innkjøpet har blitt senket til $300 000 etter dette, og det har variert litt med deltakerantall. Felles for alle utgavene av Super High Roller Bowl er at det er enorme premier, og de aller beste i verden står i kø for å få være med.

Loddtrekning om plassene

For denne turneringen har ikke plass til alle som ønsker å spille. Det er satt et tak på antall deltakere, som i neste utgave vil være 48 spillere. Selv om innkjøpet er på 2,5 millioner kroner er det likevel mange flere enn 48 som ønsker å være med. Så hvordan løser arrangøren dette? Jo, de arrangerer en loddtrekning!

Alle som vil være med må betale et depositum på $30 000, eller ca en kvart million kroner, innen utgangen av november. Deretter blir det gjennomført en loddtrekning for 25 av de 48 plassene. Resten er reservert for spesielt inviterte. Fem plasser går til de øverste plassene på rangeringen for Årets Super High Roller. I skrivende øyeblikk er dette Sam Soverel, Cary Catz, Justin Bonomo, Dan Smith og David Peters. De siste 18 setene vil arrangørene Aria og PokerCentral fylle med spesielt inviterte gjester fra sitt VIP-program. Dette vil være flere kjente pokerspillere de ønsker å ha med, men også veldig mange forretningsfolk. Det er nemlig disse som gjør denne turneringen så utrolig attraktiv for proffene.

41,5 millioner kroner til vinneren

Når 48 spillere legger 2,5 millioner kroner i potten hver blir det naturlig nok mye penger å spille om. Vinneren vil stikke av med fem millioner dollar, som tilsvarer 41,5 millioner kroner med dagens kurs. Alle spillerne på finalebordet, altså de åtte beste, vil få med seg en premie. Den laveste utbetalingen har tidligere vært mindre enn innkjøpet, så det er faktisk bare de syv beste som får med seg et overskudd fra Super High Roller Bowl.

Datoene for turneringen er 17. – 19. desember, og det vil sendes direkte på PokerGO alle tre dager. Du trenger et medlemsskap som koster $10 i måneden for å følge sendingene, men det er verdt såpass for å se den ypperste verdenseliten spille i en av de største og mest prestisjefylte turneringene som finnes.

Ettersom loddtrekningen ikke er gjennomført enda er det vanskelig å si hvem som får plass, men takket være plassene til de spesielt inviterte kan du forvente å se navn som Daniel Negreanu, Phil Hellmuth, Fedor Holz, Steve O’Dwyer og Antonio Esfandiari. I tillegg kommer kanskje kjendiser og andre rikfolk som Kevin Hart og Bill Perkins. Med andre ord ligger det meste til rette for topp underholdning på den største scenen!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund