Steffen Sontheimer vant Super High Roller Championships

Av | 16. november, 2018| Nyheter

Steffen Sontheimer vant karrierens største seier da han i natt sikret seieren i $250k Super High Roller Championships for en premie på over 32 millioner kroner.

Etter at 34 spillere hadde lagt inn over to millioner kroner hver for å delta i denne turneringen ble premiepotten gigantisk. De fire beste fikk med seg en bit av denne enorme kaken, og det klart største stykket gikk til tyske Steffen Sontheimer.

Ledet fra første til siste pott

Steffen Sontheimer startet finalebordet med en solid ledelse. Denne ga han aldri bort. Sontheimer dominerte finalen hele veien, og så ut til å ha full kontroll mot noen av de beste spillerne i verden. Belønningen ble den største premien han noen gang har vunnet, og det med god margin. Kun to ganger tidligere har Steffen Sontheimer vunnet over en million dollar fra en enkelt turnering. Seieren i den siste turneringen i Poker Masters i fjor høst for $1,5 millioner var hans beste resultat frem til denne seieren i Super High Roller Championships under Caribbean Poker Party.

Resultatet fra finalebordet:

  1. Steffen Sontheimer – $3 685 000
  2. Sean Winter – $2 430 000
  3. David Peters – $1 420 000
  4. Mikita Badziakouski – $710 000
  5. Isaac Haxton – $0
  6. Nick Petrangelo – $0

58 spillere igjen i Main Event

Dag 3 i Main Event under Caribbean Poker Party ble en brutal dag, hvor 293 spillere ble til bare 58. Alle våre tre norske håp ble dessverre slått ut i løpet av dagen. Kevin Larsen ble slått ut kort tid før pengene. Både Preben Stokkan og Fredrik Bergmann fikk med seg $12 500 i premie.

Les mer: Bare nesten for Kevin Larsen og de to andre på Bahamas

Flere andre profilerte spillere som Dzimitry Urbanovich, Chris Moorman, Stephen Chidwick, Maria Ho, Jason Koon, Griffin Benger, Fedor Holz og Cliff Josephy ble også slått ut på Dag 3. De tre norske spillerne var sånn sett i godt selskap. Da spillet stoppet mot slutten av dagen var det bare 58 spillere igjen.

Dette er topp 5 fra turneringen før Dag 4:

89 550 000 – Carlos Chadha
82 500 000 – Alex Lynskey
62 825 000 – Paul Tedeschi
62 750 000 – Joe Kuether
61 750 000 – Stanley Lee

Alle de gjenværende spillerne er sikret en premie på minst $15 000. Overlever de enda en dag med spill vil de være klare for finalebordet. Der er laveste utbetaling på $155 000 til niendeplassen. Vinneren av denne turneringen får $1,5 millioner!

$10k High Roller begynte i natt

Selv om alle de norske spillerne er ute av Main Event er ikke Caribbean Poker Party over av den grunn. I natt begynte det en $10 300 High Roller, og vi forventer å se et par norske spillere i denne turneringen også. Preben Stokkan vant denne for ett år siden, og med formen han har vist den siste uken vil han nok gjøre et forsøk på å gjenta den bedriften også i år. Ingen nordmenn spilte etter det vi kjenner til på den første dagen, men registreringen er åpen et godt stykke inn på Dag 2. Av de 81 spillerne som startet på Dag 1 har 53 spillere kommet seg videre. Mange med mindre sjetonger enn den millionen man får om man kjøper seg rett inn på Dag 2, så det er absolutt gode muligheter. Preben Stokkan kjøpte seg direkte inn til Dag 2 i Main Event, noe som viste seg å være en god investering.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund