Philipp Gruissem i ledelse i gigantturnering

Av | 29. november, 2018| Nyheter

Med en garantert premiepott på 20 millioner dollar var det knyttet stor spenning til partypokers MILLIONS online denne uken. Den første dagen satte rekorder, og på toppen finner vi et kjent fjes.

Tyske Philipp Gruissem er mest kjent for sine fantastiske resultater i live-turneringer. Han har i en alder av bare 31 år spilt inn langt over $11 millioner på den scenen. Det er imidlertid online-spillet hans som har skaffet overskriftene denne gangen. Gruissem leder nemlig etter Dag 1A av partypoker MILLIONS online, og ligger dermed meget godt an for nok et innbringende resultat.

Slo rekorden første dagen

Hele 1574 spillere kjøpte seg inn til første del av MILLIONS online på partypoker. Aldri før har partypoker hatt et så stort startfelt i en garanti-turnering på én enkelt dag, hverken live eller online. Dermed dekket de opp $7,8 millioner av de garanterte $20 millionene, og det er flere startdager igjen. Det kan gå mot nok en uventet dekning av en gigantisk garanti for partypoker.

Øverst på listene etter den massive første spilledagen finner vi altså partypokers egen ambassadør Philipp Gruissem. Han er i godt selskap, for ikke langt bak han på oversiktene jakter flere andre tøffe navn. Her er de ti beste etter Dag 1A:

26 865 379 – Phil_Gruissem (Philipp Gruissem)
24 126 018 – hi_all
22 549 893 – bfzhang (Ben Farrell)
18 884 694 – M1KE1NBRAZ1L
18 682 688 – CASHEEEGAMEEE
17 276 420 – marcosminini
16 826 075 – party_KEKIMISU
16 648 546 – omgitsgiraf
15 792 679 – jochee
15 374 484 – Therealmoorm (Chris Moorman)

Det er kanskje spesielt spilleren på 10. plass mange kjenner igjen. Chris Moorman er en av verdens mestvinnende, om ikke den mestvinnende, turneringsspilleren online gjennom tidene. Han har vunnet det meste som er å vinne, og vil være blant de største favorittene til å vinne denne turneringen også etter denne starten.

Fire muligheter igjen

Med 1574 innkjøp på den første dagen ser det mildt sagt lovende ut for fortsettelsen i MILLIONS online. Fortsatt er det fire startdager igjen. Den neste spilles torsdag kveld, før Dag 1C spilles søndag og Dag 1D settes i gang mandag. Tirsdag kan du spille en turbo-versjon av Dag 1. Den rekker å bli ferdig i tide til Dag 2 som samler feltet tirsdag kveld.

230 spillere gikk videre til Dag 2 fra åpningsdagen, så det vil bli et massivt felt som samles tirsdag kveld om antallet blir i nærheten av like stort de neste dagene. Turneringen åpner for å kjøpe seg inn flere ganger for de som ønsker å det. Ett innkjøp koster $5300, så det skal ikke så mange slike til før det begynner å svi på de fleste lommebøker. Dag 1A hadde 1332 unike spillere, noe som betyr at det ble gjort hele 242 re-entries allerede den første dagen. For de med mer normale bankroller er det naturligvis drøssevis med satellitter på partypoker som gir deg muligheten til å komme deg med i MILLIONS online for en langt billigere penge.

Garantert fire millionærer

Det som lokker så mange spillere er naturligvis de enorme premiene. Uansett hvor mange spillere det ender med så vil minst fire av de sitte igjen som millionærer. I dollar! Dersom garantien på $20 millioner ikke overgås vil vinneren få med seg $2 500 000 som tilsvarer over 21,3 millioner kroner med dagens kurs. Fjerdeplassen får én million dollar, ca 8,5 millioner kroner.

Disse premiene vil naturligvis bare øke dersom premiepotten blir større enn $20 millioner, og kanskje vil også femteplassen få med seg over millionen i premie. Foreløpig er de 400 beste spillerne garantert en premie på minst $10 000. Først tirsdag kveld vil vi vite de endelige tallene. Da vil vi også vite om Philipp Gruissem fortsatt er i ledelse, eller om noen andre har klart å overgå hans fantastiske startdag.

Og, bare for å gjøre det skikkelig så var ikke dette den eneste nett-turneringen Gruissem herjet i denne dagen. Vi lar han forklare det selv:

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund