Isaac Haxton vant Super High Roller Bowl

Av | 21. desember, 2018| Nyheter

Superturneringen levde opp til forventningene og serverte poker fra den aller øverste hyllen. Se noen av de spektakulære hendene som ble spilt i Super High Roller Bowl V.

Det startet med et aldri så lite anti-klimaks da det bare var 36 spillere til start i turneringen. Det var på forhånd annonsert at turneringen ville ha et tak på 48 spillere. Tidligere utgaver har hatt lange ventelister, så forventningene var derfor at det ikke ville bli noe problem å fylle opp denne gangen heller. Slik gikk det altså ikke. En årsak kan være at turneringen var flyttet fra tidlig sommer og rett før World Series of Poker til midten av desember og rett før jul. Vi får se neste år når denne endringen har satt seg skikkelig hos de aktuelle spillerne. Oddsen på at ventelisten vil være tilbake er neppe særlig høy.

Spektakulære potter

Som ventet ble det spilt mange potter som fanget oppmerksomheten til de mange tilskuerne. Daniel Negreanu var involvert i den ene spektakulære potten etter den andre, men det var spesielt én som fikk sosiale medier til å koke over. Du kan se potten her og gjøre deg opp noen egne tanker:

Spent på om avgjørelsen var riktig eller ikke ventet Daniel Negreanu på sendingen som ligger litt forsinket av sikkerhetsmessige årsaker. Da han fikk fasiten passet han på å skryte litt til Phil Hellmuth:

Det blir ikke flere sjetonger av å gjøre gode kast, og til slutt var ferden over for Daniel Negreanu. Han ble slått ut av Stephen Chidwick kort tid før finalebordet. De som kom dit fortsatte å levere god underholdning med spill i verdensklasse. Her kan du se en hånd mellom Igor Kurganov og Alex Foxen:

Isaac Haxton vant sin største seier noen sinne

Til slutt var det velkjente Isaac Haxton som satt igjen med alle sjetongene, og en førstepremie på nesten 32 millioner kroner. Haxton er en mann med en lang og imponerende merittliste, men rangerer likevel denne seieren over alt annet han har oppnådd hittil i karrieren.

– Dette er min største resultat noen gang og lett den største bragden. Dette er høydepunktet i turneringskarrieren min, uttalte Isaac Haxton etter seieren.

Her kan du se vinnerhånden:

Resultatlisten fra Super High Roller Bowl V:

  1. Isaac Haxton – $3 672 000
  2. Alex Foxen – $2 160 000
  3. Stephen Chidwick – $1 512 000
  4. Talal Shakerchi – $1 188 000
  5. Adrian Mateos – $972 000
  6. Igor Kurganov – $756 000
  7. Ali Imsirovic – $540 000
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund