Julegaven som vokste til et eventyr

Av | 2. januar, 2019| Nyheter

Å finne den perfekte julegaven er ikke lett. Randi Hilsercop klarte nettopp det, men gaven skulle vise seg å bli bedre enn hun noen gang hadde drømt om!

Det hele startet med at Randi Hilsercop fra Tennessee i USA overrasket ektemannen sin Jeremy med en julegave litt utenom det vanlige. I årevis hadde hun og Jeremy snakket om å reise til Las Vegas og World Series of Poker, men det ble bare med drømmen ettersom de ikke hadde råd. Før nå. Du kan se Jeremys reaksjon selv:

Snøballen som begynte å rulle

Det smarteste Randi Hilsercop gjorde var ikke å gi ektemannen en tur til WSOP, det var å fortelle verden om det. Ved å tagge godt og riktig i tweeten med videoen av en gråtende Jeremy fikk hun spredt den raskt, og til de rette folka. Det tok ikke lang tid før den berømte snøballen begynte å rulle. De fleste kan kjenne seg igjen i Jeremys reaksjon, og for etablerte stjerner var dette kanskje en påminnelse om den gangen poker var en drøm og bare moro.

Den ene superstjernen etter den andre kommenterte hvor fantastisk de synes dette var, og mange tilbød seg å kjøpe andeler om han ville spille flere turneringer, tilbød å gi coaching eller hjelpe til på andre måter. Randi og Jeremy fikk invitasjoner til TV-show, radioprogram og podcaster, gavekort på mat under WSOP og mye mer.

Regjerende verdensmester John Cynn var en av mange som gratulerte

Generalprøve på Bahamas

Så tok Joey Ingram grep, og utnyttet alle sine kontakter, i tillegg til å risikere mye på egenhånd. Ingram fikk nemlig et PokerStars Platinum Pass verdt $30 000 for å reise til Bahamas og spille PokerStars Players Championship. Joey Ingram aksepterte invitasjonen på én betingelse, og det var at Jeremy Hilsercop også fikk være med. Og slik ble det!

Jeremy og Randi Hilsercop fikk nå et kappløp mot klokken (og naturen) for å skaffe seg nye pass i tide til avreise, og det hele ble dokumentert på Twitter live mens det skjedde. Pokerverdenen holdt pusten!

Heldigvis gikk det bra, de fikk tatt bilder, ordnet passene og var klare for en tur til Bahamas og PokerStars Caribbean Adventure for å spille en turnering med innkjøp på nesten en kvart million kroner! Snakk om utvikling fra en julegave Jeremy var helt sikker på var et signert bilde av Daniel Negreanu.

Hvordan det går med Jeremy og alle de andre i PokerStars Players Championship får vi vite de neste dagene. Vi følger turneringen og vil gi deg en rapport her på poker.no gjennom neste uke. Turneringen starter søndag 6. januar, og er startskuddet for årets PCA!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund