fbpx
Hjem / Nyheter / Julegaven som vokste til et eventyr
Jeremy Hilsercop

Julegaven som vokste til et eventyr

Å finne den perfekte jule­gaven er ikke lett. Randi Hilsercop klarte nettopp det, men gaven skulle vise seg å bli bedre enn hun noen gang hadde drømt om!

Det hele startet med at Randi Hilsercop fra Tennessee i USA over­rasket ekte­mannen sin Jeremy med en jule­gave litt utenom det vanlige. I årevis hadde hun og Jeremy snakket om å reise til Las Vegas og World Series of Poker, men det ble bare med drømmen ettersom de ikke hadde råd. Før nå. Du kan se Jeremys reak­sjon selv:

Snøballen som begynte å rulle

Det smar­teste Randi Hilsercop gjorde var ikke å gi ekte­mannen en tur til WSOP, det var å fortelle verden om det. Ved å tagge godt og riktig i tweeten med videoen av en gråtende Jeremy fikk hun spredt den raskt, og til de rette folka. Det tok ikke lang tid før den berømte snøballen begynte å rulle. De fleste kan kjenne seg igjen i Jeremys reak­sjon, og for etab­lerte stjerner var dette kanskje en påmin­nelse om den gangen poker var en drøm og bare moro.

Den ene super­stjernen etter den andre kommen­terte hvor fantas­tisk de synes dette var, og mange tilbød seg å kjøpe andeler om han ville spille flere turne­ringer, tilbød å gi coaching eller hjelpe til på andre måter. Randi og Jeremy fikk invi­ta­sjoner til TV-show, radio­pro­gram og podcaster, gave­kort på mat under WSOP og mye mer.

Regje­rende verdens­mester John Cynn var en av mange som gratu­lerte

Generalprøve på Bahamas

Så tok Joey Ingram grep, og utnyttet alle sine kontakter, i tillegg til å risi­kere mye på egen­hånd. Ingram fikk nemlig et Poker­Stars Platinum Pass verdt $30 000 for å reise til Bahamas og spille Poker­Stars Players Champion­ship. Joey Ingram aksep­terte invi­ta­sjonen på én betin­gelse, og det var at Jeremy Hilsercop også fikk være med. Og slik ble det!

Jeremy og Randi Hilsercop fikk nå et kappløp mot klokken (og naturen) for å skaffe seg nye pass i tide til avreise, og det hele ble doku­men­tert på Twitter live mens det skjedde. Poker­ver­denen holdt pusten!

Heldigvis gikk det bra, de fikk tatt bilder, ordnet passene og var klare for en tur til Bahamas og Poker­Stars Caribbean Adven­ture for å spille en turne­ring med innkjøp på nesten en kvart million kroner! Snakk om utvik­ling fra en jule­gave Jeremy var helt sikker på var et signert bilde av Daniel Negreanu.

Hvordan det går med Jeremy og alle de andre i Poker­Stars Players Champion­ship får vi vite de neste dagene. Vi følger turne­ringen og vil gi deg en rapport her på poker​.no gjennom neste uke. Turne­ringen starter søndag 6. januar, og er start­skuddet for årets PCA!

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

To nordmenn i pengene i Millionaire Maker i WSOP

Ingen av dem ble millio­nærer, men en penge­plas­se­ring i World Series of Poker er likevel sterkt. Millionaire Maker er et popu­lært event under WSOP og trakk denne gang til seg ...