Pokergallaen skiller lag med NM i gratispoker

Av | 12. januar, 2019| Nyheter

Vi Menns pokergalla blir i 2019 arrangert separat fra norgesmesterskapet i gratispoker.

Norgesmesterskapet i gratispoker 2019 blir arrangert helgen 8–10 mars. Denne gang holdes arrangementet på Hellerudsletta, rett utenfor Oslo, på hotellet Moxy Oslo X. Denne gang introduseres også en egen freeroll for damer, i samarbeid med OuiOui.no.

De siste årene har Vi Menns pokergalla, og dermed også utdelingen av Gullhånda til årets norske pokerspiller, blitt arrangert i tilknytning til dette. I 2019 flyttes pokergallaen til helgen før, nærmere bestemt 2. mars.

Gallaen arrangeres i Oslo sentrum, på nattklubben Taket på toppen av Steen & Strøm, opplyser vimennpoker.no.

– Vi har hatt pokergallaen i 14 år nå. I begynnelsen gjorde vi dette på egenhånd. Etter hvert har vi hatt et veldig godt samarbeid med Frode Fagerli og gratis-NM, hvor vi har kunnet samarbeide om utgifter og lokaler og slike ting. Vi har hatt et veldig bra utbytte av dette samarbeidet. Men nå har Posthallen lagt ned den daglige driften sitt og gjort den om til kun et eventsted. Det gjør at vi ikke lenger kan låne stedet gratis mot at de får god omsetning, og dermed blir det for dyrt for oss, ettersom vi begge arrangerer gratisturneringer, forteller pokersjef Mats Schjølberg Ulshagen til Poker.no.

– Vi har alltid arrangert gallaen i Oslo sentrum, og det har alltid vært et poeng at man kommer uten bil og kan drikke og kose seg og feire pokeråret sammen og gå ut i oslonatta sammen etterpå. For oss ble dette det avgjørende punktet. Vi vil derfor gå tilbake til røttene og lage vårt eget arrangement. Det er mer hensiktsmessig for vårt type arrangement, mener Schjølberg Ulshagen.

Årets pokerspiller i Norge i 2018, Aylar Lie, er blant gjestene som vil kaste glans over årets pokergalla. Hun gikk seirende ut av en dramatisk duell med Preben Stokkan om seieren.

– Vi er veldig glade for at Aylar kommer. Vi håper også at vi får med Preben på gallaen, sier Vi Menn-bossen.

Schjølberg Ulshagen forteller at Vi Menn har konkrete planer for å sikre god interesse og solid oppmøte på gallaen.

Dørene åpner klokken 15.00. Det blir gratis Sit & Go-turneringer, en hovedturnering for de beste spillerne i 2018 og andre spesielt kvalifiserte, og selvfølgelig også utdeling av Gullhånda.

Les mer om NM i gratispoker her.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund