NM i gratispoker"/>
Hjem / Nyheter / Pokergallaen skiller lag med NM i gratispoker

Pokergallaen skiller lag med NM i gratispoker

Vi Menns poker­galla blir i 2019 arran­gert separat fra norges­mes­ter­skapet i gratispoker.

Norges­mes­ter­skapet i gratispoker 2019 blir arran­gert helgen 8–10 mars. Denne gang holdes arran­ge­mentet på Helle­rud­sletta, rett utenfor Oslo, på hotellet Moxy Oslo X. Denne gang intro­du­seres også en egen free­roll for damer, i samar­beid med OuiOui​.no.

De siste årene har Vi Menns poker­galla, og dermed også utde­lingen av Gull­hånda til årets norske poker­spiller, blitt arran­gert i tilknyt­ning til dette. I 2019 flyttes poker­gal­laen til helgen før, nærmere bestemt 2. mars.

Gallaen arran­geres i Oslo sentrum, på natt­klubben Taket på toppen av Steen & Strøm, opplyser vimenn​poker​.no.

- Vi har hatt poker­gal­laen i 14 år nå. I begyn­nelsen gjorde vi dette på egen­hånd. Etter hvert har vi hatt et veldig godt samar­beid med Frode Fagerli og gratis-NM, hvor vi har kunnet samar­beide om utgifter og lokaler og slike ting. Vi har hatt et veldig bra utbytte av dette samar­beidet. Men nå har Post­hallen lagt ned den daglige driften sitt og gjort den om til kun et eventsted. Det gjør at vi ikke lenger kan låne stedet gratis mot at de får god omset­ning, og dermed blir det for dyrt for oss, ettersom vi begge arran­gerer gratis­tur­ne­ringer, forteller poker­sjef Mats Schjøl­berg Ulshagen til Poker​.no.

- Vi har alltid arran­gert gallaen i Oslo sentrum, og det har alltid vært et poeng at man kommer uten bil og kan drikke og kose seg og feire poker­året sammen og gå ut i oslo­natta sammen etterpå. For oss ble dette det avgjø­rende punktet. Vi vil derfor gå tilbake til røttene og lage vårt eget arran­ge­ment. Det er mer hensikts­messig for vårt type arran­ge­ment, mener Schjøl­berg Ulshagen.

Årets poker­spiller i Norge i 2018, Aylar Lie, er blant gjes­tene som vil kaste glans over årets poker­galla. Hun gikk seirende ut av en drama­tisk duell med Preben Stokkan om seieren.

- Vi er veldig glade for at Aylar kommer. Vi håper også at vi får med Preben på gallaen, sier Vi Menn-bossen.

Schjøl­berg Ulshagen forteller at Vi Menn har konkrete planer for å sikre god inter­esse og solid oppmøte på gallaen.

Dørene åpner klokken 15.00. Det blir gratis Sit & Go-turne­ringer, en hoved­tur­ne­ring for de beste spil­lerne i 2018 og andre spesielt kvali­fi­serte, og selv­føl­gelig også utde­ling av Gull­hånda.

Les mer om NM i gratispoker her.

 

Om PokerNM

x

Sjekk også

To nordmenn i pengene i Millionaire Maker i WSOP

Ingen av dem ble millio­nærer, men en penge­plas­se­ring i World Series of Poker er likevel sterkt. Millionaire Maker er et popu­lært event under WSOP og trakk denne gang til seg ...