Norske triumfer på Bahamas

Av | 17. januar, 2019| Nyheter

To nordmenn har vunnet hver sin turnering under PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas! Vi gratulerer Felix Stephensen og William Hatle med ekstra bagasje på hjemreisen.

Det er fortsatt noen turneringer igjen å spille. Programmet under PokerStars Caribbean Adventure består av hele 41 forskjellige turneringer, i tillegg til satellitter og cash games. Statusen som en av de største pokerfestivalene i verden er det ingen ting å si på. Derfor henger det høyt å komme hjem med en pokal fra Atlantis på Paradise Island. I år er det foreløpig to nordmenn som har klart nettopp dette.

Felix Stephensen vant #7

Første nordmann til å sikre en turneringsseier i 2019 var ganske sikkert Felix Stephensen. Året hadde ikke rukket å bli en uke gammelt en gang før han løftet det første troféet over hodet. Seieren kom i den syvende turneringen på PCA, og det var snakk om en $1100 No Limit Hold’em Turbo med 150 spillere til start. Det ga hyggelige $29 566 i premie.

Felix PCA

Foto: Neil Stoddart / PokerStars

William Hatle vant #14

Noen få dager senere kom den neste norske triumfen. William Hatle gikk hele veien i den fjortende turneringen. Dette var en $1100 H.O.R.S.E. med 50 spillere og fem re-entries, noe som ga en premiepott på $53 350. Av denne tok William med seg $16 810 hjem, etter å ha beseiret selveste Andre Akkari og Jon “Pearljammer” Turner på henholdsvis andre og tredjeplass.

Dette er langt fra første gangen William Hatle går til toppen i et sterkt mixed games-felt. I 2010 ble han norgesmester i H.O.R.S.E. etter et finalebord hvor flere av spillerne som ble regnet som favoritter måtte se seg slått av den unge mannen fra Kongsberg.

William PCA

Foto: Neil Stoddart / PokerStars

Skuffende Main Event

Ingen nordmenn klarte å komme seg frem til pengene i Main Event under PokerStars Caribbean Adventure i år. Det er fortsatt håp for gode resultater i andre turneringer før festivalen er over dog. I skrivende stund er både Preben Stokkan og Tom-Aksel Bedell godt med i en $25k Highroller!

I tillegg har en god del nordmenn reist til motsatt side av kloden for å spille poker i Australia og Aussie Millions. Vi ønsker de lykke til, alle sammen!

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund