NM i 8-Game Mixed Limit på søndag"/>
Hjem / Nyheter / Husk NM i 8-Game Mixed Limit på søndag

Husk NM i 8-Game Mixed Limit på søndag

Vinneren får sete i samme øvelse i Dublin, verdt 800 euro.

Søndag klokken 20.00 starter online-norges­mes­ter­skapet i 8-Game Mixed Limit på Poker­Stars. Det koster 88 euro å spille turne­ringen.

Dette er den sjette turne­ringen i årets online-NM. Totalt skal de spilles ni turne­ringer.

8-Game Mixed Limit er en populær øvelse blant ring­re­vene i poker. Det var 167 delta­kere mer i fjor, mens rekorden ble satt i 2017, da 180 stilte til start. Det er godt håp om ny delta­ker­re­kord denne gang, ettersom det i snitt er 50 prosent flere spil­lere med i årets online-NM sammen­lignet med i fjor.

Det kan være vans­kelig å sette inn penger på Poker­Stars, så det er lurt å sjekke at man har alt klart for å spille turne­ringen i god tid før den starter. Man kan bruke Paysafecard  (kjøpes hos Narvesen), Skrill og Neteller, even­tuelt Buddy transfer.

Vinneren i online-turne­ringen får sete i samme turne­ring under NM i Dublin, en premie som er verdt 800 euro alene.

Se hele programmet for NM i Dublin her.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Bergenser tok innersvingen på alle i fantasiligaen

- Det er jo litt kjipt for Torgeir Hagmann, sier Alex­ander Kobbelt­vedt. Torgeir Hagmann ledet fantasi­li­gaen under poker-NM de fleste dagene som mester­skapet i Dublin fore­gikk. Han var også til ...