fbpx
Hjem / Nyheter / Husk NM i 8-Game Mixed Limit på søndag

Husk NM i 8-Game Mixed Limit på søndag

Vinneren får sete i samme øvelse i Dublin, verdt 800 euro.

Søndag klokken 20.00 starter online-norgesmesterskapet i 8-Game Mixed Limit på PokerStars. Det koster 88 euro å spille turneringen.

Dette er den sjette turneringen i årets online-NM. Totalt skal de spilles ni turneringer.

8-Game Mixed Limit er en populær øvelse blant ringrevene i poker. Det var 167 deltakere mer i fjor, mens rekorden ble satt i 2017, da 180 stilte til start. Det er godt håp om ny deltakerrekord denne gang, ettersom det i snitt er 50 prosent flere spillere med i årets online-NM sammenlignet med i fjor.

Det kan være vanskelig å sette inn penger på PokerStars, så det er lurt å sjekke at man har alt klart for å spille turneringen i god tid før den starter. Man kan bruke Paysafecard  (kjøpes hos Narvesen), Skrill og Neteller, eventuelt Buddy transfer.

Vinneren i online-turneringen får sete i samme turnering under NM i Dublin, en premie som er verdt 800 euro alene.

Se hele programmet for NM i Dublin her.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Nordmann på finalebord i EPT

En anonym nordmann kan skrive pokerhistorie torsdag kveld. Spilleren med nicket DON JOHAN på Pokerstars har nest flest sjetonger av alle i det spillet på finalebordet i historiens første heldigitale ...

Privacy Policy