Reagerer på gratulasjoner i poker

Av | 23. februar, 2019| Nyheter

En amerikansk pokerspiller startet en interessant debatt med sitt utspill på Twitter.

Pokerspilleren Aaron Massey fra Chicago i USA postet 20. februar et innlegg på Twitter hvor han ber arrangørene av World Series of Poker (WSOP) trene opp staben til å ikke si «gratulerer» til spillere som ryker ut av turneringer selv om de får pengepremie.

– Hvis de casher og likevel taper penger, hvis de casher for mindre enn to buy-ins, eller blir sønderknust av en tredjeplass som gir 250.000 dollar, vil det alltid være dritirriterende, skriver Massey.

Tweeten har i skrivende stund fått 176 likes.

Mange er veldig enige, men mange er også veldig uenige.

«Ja, WSOP, pass på at alle ansatte vet nøyaktig hvor mange buy-ins alle har hatt og pass på at de bare gratulerer hvis det er én buy-in og ikke to og hvis de bare vinner 250.000 dollar, ikke gratuler dem for da feilet det. GTFO. Bortskjemte … POS,» skriver Milo Brambila sarkastisk.

«Dæven, det må være ubegripelig å måtte gå igjennom noe sånt. Jeg kan ikke forestille meg noe verre. Gud være med deg,» skriver en annen.

Samtidig er det vanskelig å komme fra at Massey har et poeng. Når du er skikkelig skuffet, er det rart å høre noen gratulere deg.

Pokernews skriver at Masseys irritasjon trolig kommer av at han tirsdag endte på 21. plass i en $400 Turbo No Limit Hold ‘em-turnering på Rio, noe som ga ham 700 dollar i prispenger. Hvis han kjøpte seg inn to ganger der, gikk han med tap.

Matt Salsberg foreslår at «Godt spilt» er en bedre kommentar enn «gratulerer». Det er kanskje et fornuftig kompromiss?

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund