Se dokumentaren om Devilfish

Av | 27. februar, 2019| Nyheter

David “Devilfish” Ulliott er en britisk pokerlegende av de sjeldne. Frem til han gikk bort i 2015 var han en av de mest fargerike karakterene i pokerens verden, og han vil for alltid bli husket for sin særegne stil.

Nå har dokumentaren om hans liv endelig kommet. Den er tilgjengelig i sin helhet på YouTube, og du kan se den gratis her. Dokumentaren er sponset av partypoker, og inneholder mye fra Devilfish sitt innholdsrike pokerliv, inkludert munnhuggeri med Phil Hellmuth og dueller mot Phil Ivey.

Mange velkjente spillere og personer spesielt fra det engelske pokermiljøet uttaler seg, og dette er helt klart en dokumentarfilm verdt å se. Både for de som kjente til Devilfish, og de som enda ikke har hørt så mye om han. Her får vi høre fra blant annet Marcel Luske, John Duthie, Rob Young og Barney Boatman, om deres møter med David “Devilfish” Ulliott.

Dokumentaren om Devilfish er delt opp i fire deler:

  • Part One – The April Fool
  • Part Two – A Class of His Own
  • Part Three – Made in Hull
  • Part Four – The Bad Beat

Alle fire delene er samlet i en lang film som du ser her:

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund