fbpx
Hjem / Nyheter / Thor Hansens minnepris til Stig Moen
Her blir Stig Moen hedret med Thor Hansens Minnepris.

Thor Hansens minnepris til Stig Moen

Poker­kom­men­tator Stig Moen ble hedret under poker­gal­laen.

Poker­gal­laen 2019 ble arran­gert av Vi Menn hos utestedet Taket på toppen av Steen & Strøm i Oslo lørdag.

Der ble Aylar Lie tildelt Gull­hånda som den beste norske poker­spil­leren i 2018.

- Det lønner seg å jobbe hardt og målrettet. Jeg må også takke min kjæreste, Albert Daher. Uten ham hadde ikke dette vært mulig. Jeg har lært det aller meste av ham. Alle kan lære reglene og alle kan lære å spille, men det er en lang vei dit og jeg har fort­satt en lang vei å gå. Dette her hadde jeg ikke sett for meg, sa Lie i sin takke­tale.

I tillegg ble det delt ut to andre priser.

Korne­lius Lien fikk prisen som årets nykommer. Han endte blant annet på andre­plass i Main Event under NM i Stokke i august og kom også i pengene under Main Event av NM i Dublin i fjor.

Thor Hansens Minne­pris gikk til Stig Moen og ble møtt med enorm jubel, noe som tydelig illust­rerte hvor velfor­tjent denne utmer­kelsen er.

Moen fikk prisen for hans innsats for å formidle poker på en lett forståelig og god måte til det norske folk gjennom sin årelange innsats som kommen­tator for TV 2s NM-sendinger. Han jobber under disse mester­ska­pene ofte ni tolv­ti­mers­dager på rad, uten å miste energi eller entu­si­asme for faget.

Kommentarer

Kommenter

Om PokerNM

x

Sjekk også

Baker wins LAPC

Etterlengtet seier

Tidli­gere denne uken vant David «ODB» Baker den meget presti­sje­tunge turne­ringen World Poker Tour L.A. Poker Classic. Få har jaktet en seier like lenge og intenst som denne høyt respek­terte vete­ranen. I godt over et tiår har David Baker vært ...