Nå kan du sikre deg plass i Drøbak Open

Av | 13. mars, 2019| Nyheter

Neste freeroll-turnering blir på Reenskaug Hotel i Drøbak 4. mai.

Reenskaug Hotel i Drøbak er en del av «De Historiske Hotel & Spisesteder» og har hatt gjester som Christian Krog og Edvard Munch. Knut Hamsun skrev romanen «Sværmere» her.

Nå skal nåtidens kunstnere, som pokermagikeren Torstein Iversen, snart spille poker her. Du kan også bli med.

Lørdag 4. mai skal Reenskaug Hotel nemlig arrangere pokerfest i idylliske Drøbak. Tenk musikk, morsomme venner og poker. En moderne bohemfest, med andre ord.

Dette blir sjette år på rad for «Drøbak Open». Reenskaug Hotel har vært smekkfullt de siste årene.

– Det er så populært, så jeg tror det bare tar to dager før det blir fullt. Det er ikke bare spillerne som kommer, det er også mange innom og titter, som sitter i baren og følger litt med. På kvelden i fjor var det finale i 23-tiden og så var det inn i nattklubben etterpå. Det er leid inn DJ, så det blir en skikkelig pokerfest, sier hotelldirektør Kjetil Eide til Poker.no.

Hotellet arrangerer en freerollturnering, og vil i tillegg by på sjansen til å spille Sit ‘n Go for gjester som ikke ønsker å spille en hel turnering eller ryker ut tidlig. Det lokale næringslivet stiller opp med premier.

Hotellet tar 150 kroner i cover charge denne lørdagen, blant annet for å dekke inn DJ-en.

– Det er 180 spillere som kan registrere seg. Vi legger nå ut de billettene, så du kan vippse til 13447. Da får du to alternativer. Vanlig påmelding og påmelding med mat. Det koster 395 kroner. Da får du stor buffet med kald mat, varm mat, dessert og kaffe, forklarer Eide.

Drøbak er – eller burde iallfall være – kjent som Poker-Norges uoffisielle hovedstad. Byen har tross alt fostret pokerlegender som Frode Fagerli og Rolf Woods, som for mange solnedganger siden utgjorde to sjettedeler av Team Norsemen. Sjansen er derfor god for at det dukker opp en del etablerte pokernavn i Drøbak 4. mai.

Turneringen i Drøbak blir den andre i en serie på fire gratis-eventer i 2019. Freeroll-NM på Hellerudsletta tidligere i mars var den første, mens det senere i år skal arrangeres en ny pokerhelg i Ål i Hallingdal. I tillegg er planen å innlemme et fjerde sted – men hvor i Norge det blir, er foreløpig uvisst.

Forslag tas imot med takk. Det må være et sted som har plass til mange gjester og pokerbord, og som er interessert i å arrangere en gratisturnering.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund