fbpx
Hjem / Nyheter / Nå kan du sikre deg plass i Drøbak Open
Reenskaug Hotel ligger i Storgata, bare noen steinkast fra fjorden. Foto: Reenskaug Hotel

Nå kan du sikre deg plass i Drøbak Open

Neste free­roll-turne­ring blir på Reen­skaug Hotel i Drøbak 4. mai.

Reen­skaug Hotel i Drøbak er en del av «De Histo­riske Hotel & Spise­steder» og har hatt gjester som Chris­tian Krog og Edvard Munch. Knut Hamsun skrev romanen «Svær­mere» her.

Nå skal nåti­dens kunst­nere, som poker­ma­gi­keren Torstein Iversen, snart spille poker her. Du kan også bli med.

Lørdag 4. mai skal Reen­skaug Hotel nemlig arran­gere poker­fest i idyl­liske Drøbak. Tenk musikk, morsomme venner og poker. En moderne bohem­fest, med andre ord.

Dette blir sjette år på rad for «Drøbak Open». Reen­skaug Hotel har vært smekk­fullt de siste årene.

- Det er så popu­lært, så jeg tror det bare tar to dager før det blir fullt. Det er ikke bare spil­lerne som kommer, det er også mange innom og titter, som sitter i baren og følger litt med. På kvelden i fjor var det finale i 23-tiden og så var det inn i natt­klubben etterpå. Det er leid inn DJ, så det blir en skik­kelig poker­fest, sier hotell­di­rektør Kjetil Eide til Poker​.no.

Hotellet arran­gerer en free­roll­tur­ne­ring, og vil i tillegg by på sjansen til å spille Sit ‘n Go for gjester som ikke ønsker å spille en hel turne­ring eller ryker ut tidlig. Det lokale nærings­livet stiller opp med premier.

Hotellet tar 150 kroner i cover charge denne lørdagen, blant annet for å dekke inn DJ-en.

- Det er 180 spil­lere som kan regist­rere seg. Vi legger nå ut de billet­tene, så du kan vippse til 13447. Da får du to alter­na­tiver. Vanlig påmel­ding og påmel­ding med mat. Det koster 395 kroner. Da får du stor buffet med kald mat, varm mat, dessert og kaffe, forklarer Eide.

Drøbak er – eller burde iall­fall være – kjent som Poker-Norges uoffi­si­elle hoved­stad. Byen har tross alt fostret poker­le­gender som Frode Fagerli og Rolf Woods, som for mange solned­ganger siden utgjorde to sjette­deler av Team Norsemen. Sjansen er derfor god for at det dukker opp en del etab­lerte poker­navn i Drøbak 4. mai.

Turne­ringen i Drøbak blir den andre i en serie på fire gratis-eventer i 2019. Free­roll-NM på Helle­rud­sletta tidli­gere i mars var den første, mens det senere i år skal arran­geres en ny poker­helg i Ål i Hallingdal. I tillegg er planen å innlemme et fjerde sted – men hvor i Norge det blir, er fore­løpig uvisst.

Forslag tas imot med takk. Det må være et sted som har plass til mange gjester og poker­bord, og som er inter­es­sert i å arran­gere en gratis­tur­ne­ring.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Tysker vant poker-VM og 85 millioner kroner

55-åringen Hossein Ensan ble den andre Main Event-vinneren fra Tysk­land og den tredje som er født i Iran. - Dette er den beste følelsen i mitt liv! Utrolig! Jeg er ...