Poker.no-appen er gull verdt for norske spillere

Av | 5. april, 2019| NM2019, Nyheter

Frode Fagerli satt på masse informasjon alene. Nå deler han den med omverdenen.

I løpet av poker-NM i Dublin 2019 vil poker.no-appen bli et kjent og forhåpentligvis kjært produkt for norske pokerspillere. For dem som er til stede i Dublin, vil den sannsynligvis bli en del av hverdagen her nede.

I appen ligger det nemlig mye praktisk informasjon.

– Vi sitter med så mye data som ikke alle har tilgang til. Det begynte med at vi skulle lage en fantasy draft-app, men i stedet for å bare lage det, bakte vi inn alt det andre i tillegg, forteller Frode Fagerli til Poker.no.

Les også: Nå haster det med å ta ut fantasilaget ditt

Med «alt det andre» sikter han til historiske turneringsresultater, rangeringer og programmet for NM i 2019. Hvis du har deltatt i NM-øvelser tidligere, kan du sjekke resultatene dine i appen.

– Du kan knytte profilen din i appen opp til spillerprofilen din og få resultatene dine, bekrefter Fagerli.

Hvis du heter for eksempel Henrik Tollefsen, er det ganske morsomt. Da vil du se at du er norgesmester i 2009, at du i 2010 fortsatt feiret tittelen din fra 2009 og at du var nest beste spiller i hele poker-NM i 2011. Hvis du er den som sitter og skriver dette, kan du se at resultatene dine er dårligere enn Tollefsens. Hvor mye dårligere, trenger vi ikke å henge oss opp i.

Hvis du krangler med kompisen din om hvem av dere som har gjort det best i NM-sammenheng, kan dere nå slå opp fasitsvaret i denne appen.

Resultatdatabasen går faktisk helt tilbake til det første norgesmesterskapet som ble arrangert, i 2002. Raymond Hope vant foran Jan Olav Sjåvik, i en turnering med 89 spillere. I fjor var det hele 1254 spillere med.

En annen kul feature i Poker.no-appen er at du kan se bordplasseringen din i kommende turneringer. Du kan også se hvem som allerede er registrert i de kommende NM-øvelsene her i Dublin. Det er spesielt nyttig hvis du tar fantasyligaen seriøst (Husk at påmelding der er gratis og må gjøres før første turnering starter lørdag 6. april).

– Dette er en liten start nå. Appen blir større. Nå får vi testet den ordentlig. Det blir første gang vi kjører den med masse folk.

Du kan laste ned poker.no-appen fra Apple Store her: https://itunes.apple.com/no/app/poker-no/id1446727876?mt=8 og fra Google Play her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.poker.no

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund