fbpx
Hjem / NM2019 / Poker.no-appen er gull verdt for norske spillere

Poker.no-appen er gull verdt for norske spillere

Frode Fagerli satt på masse infor­ma­sjon alene. Nå deler han den med omver­denen.

I løpet av poker-NM i Dublin 2019 vil poker.no-appen bli et kjent og forhå­pent­ligvis kjært produkt for norske poker­spil­lere. For dem som er til stede i Dublin, vil den sann­syn­ligvis bli en del av hver­dagen her nede.

I appen ligger det nemlig mye prak­tisk infor­ma­sjon.

- Vi sitter med så mye data som ikke alle har tilgang til. Det begynte med at vi skulle lage en fantasy draft-app, men i stedet for å bare lage det, bakte vi inn alt det andre i tillegg, forteller Frode Fagerli til Poker​.no.

Les også: Nå haster det med å ta ut fantasi­laget ditt

Med «alt det andre» sikter han til histo­riske turne­rings­re­sul­tater, range­ringer og programmet for NM i 2019. Hvis du har deltatt i NM-øvelser tidli­gere, kan du sjekke resul­ta­tene dine i appen.

- Du kan knytte profilen din i appen opp til spil­ler­pro­filen din og få resul­ta­tene dine, bekrefter Fagerli.

Hvis du heter for eksempel Henrik Tollefsen, er det ganske morsomt. Da vil du se at du er norges­mester i 2009, at du i 2010 fort­satt feiret tittelen din fra 2009 og at du var nest beste spiller i hele poker-NM i 2011. Hvis du er den som sitter og skriver dette, kan du se at resul­ta­tene dine er dårli­gere enn Tollef­sens. Hvor mye dårli­gere, trenger vi ikke å henge oss opp i.

Hvis du krangler med kompisen din om hvem av dere som har gjort det best i NM-sammen­heng, kan dere nå slå opp fasit­svaret i denne appen.

Resul­tat­data­basen går faktisk helt tilbake til det første norges­mes­ter­skapet som ble arran­gert, i 2002. Raymond Hope vant foran Jan Olav Sjåvik, i en turne­ring med 89 spil­lere. I fjor var det hele 1254 spil­lere med.

En annen kul feature i Poker.no-appen er at du kan se bord­plas­se­ringen din i kommende turne­ringer. Du kan også se hvem som alle­rede er regist­rert i de kommende NM-øvel­sene her i Dublin. Det er spesielt nyttig hvis du tar fanta­sy­ligaen seriøst (Husk at påmel­ding der er gratis og må gjøres før første turne­ring starter lørdag 6. april).

- Dette er en liten start nå. Appen blir større. Nå får vi testet den ordentlig. Det blir første gang vi kjører den med masse folk.

Du kan laste ned poker.no-appen fra Apple Store her: https://​itunes​.apple​.com/​n​o​/​a​p​p​/​p​o​k​e​r​-​n​o​/​i​d​1​4​4​6​7​2​7​8​7​6​?​mt=8 og fra Google Play her: https://​play​.google​.com/​s​t​o​r​e​/​a​p​p​s​/​d​e​t​a​i​l​s​?​i​d​=​c​o​m​.​p​o​k​e​r.no

Poker­prat
Hver dag under poker-NM i Dublin kommer Poker​.no til å legge ut nye episoder av podkasten Poker­prat.
Vi kan love gode gjester og dårlige program­le­dere, oppda­te­ringer fra turne­rin­gene som spilles og ikke minst en bad beat-fri sone!

Her er teaseren:

Første episode tar for seg fantasy-konkur­ransen som pågår under NM, mens andre episode er et intervju med Heidi Røneid, som vi kjenner fra sjakk­sen­din­gene til NRK.

Caro­line Inge­berg, Mattis Koppang og Roy Kvat­ningen vil rotere på å lede Poker­prat. Legg til på Spotify eller iTunes nå!

Om PokerNM

x

Sjekk også

Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien

De beste Fixed Limit-spil­lerne i NM-histo­rien er en samling spil­lere som har levert år ut og år inn. Hvert år er det nye spil­lere som står frem i poker-NM og ...