Dette skjedde fredag

Av | 13. april, 2019| Nyheter

Main Event med brutal boble, heads-up semifinaler, Thor Hansen Memorial og mer. Fredag ble en innholdsrik dag!

Det første som skjedde på dagen var som vanlig heads-up turneringen. Semifinalene ble spilt, og det ble tidlig klart at våre to finalister var Christian Risøe og Knut Nystedt. De slo henholdsvis Lasse Aastad Kjøs og Tom Atle Storebø i sine semifinaler.

Brutal boble i Main Event

Dagen startet med 445 spillere, og disse skulle spille seg ned til pengepremiene og et godt stykke videre. Mange røk ut av turneringen, men få gjorde det på mer spektakulært vis enn boblegutten. Han var all in i en meget fordelaktig situasjon med KK mot tierparet til Niclas Tangen Klein. Floppen kom med både en konge og en tier, noe som gjorde kongeparet til enda større favoritt til å vinne. På riverkortet kom imidlertid den siste tieren i kortstokken, som ga Klein fire like!

boble

Den uheldige spilleren noen få tideler før han ser det skjebnesvangre riverkortet. Foto: Tomas Stacha / Poker.no

Med boblen unnagjort ble det naturligvis god stemning i resten av feltet som alle var sikret premier. De 143 beste var nå sikret €1395 med gode muligheter for mer. Spillet fortsatte en god stund til, og da dagen var det bare 85 spillere igjen. Disse puttet sjetongene sine i poser, og gikk til sengs vel vitende om at de hadde sikret seg en utbetaling på minst €2130, i tillegg til en god mulighet til å spille seg til finalebordet lørdag.

Premieoversikten til Main Event finner du her.

Noen sov helt sikkert bedre enn andre med en topp 10-plassering før lørdagens spill:

 1. Christian Hauger – 1 190 000
 2. Even Mikkelsen – 1 117 000
 3. Tom Fredrik Rørnes – 1 091 000
 4. Espen Smørholm Sandvik – 1 070 000
 5. Thomas Syversen – 1 069 000
 6. Trond Bjella – 979 000
 7. Rolf Woods – 870 000
 8. Ruben André Waage – 850 000
 9. Jan Magnus Brevik – 731 000
 10. Ståle Eggen – 730 000

I tillegg til Ståle Eggen som vant denne turneringen i 2016 er det flere sterke navn på listen, som Preben Stokkan, Robert Kaggerud og Jan Olav Sjåvik.

Chipcounts på alle spillere, samt resultater fra alle turneringer, finner du i Poker.no sin app. Den er tilgjengelig både for Android og iOS-enheter. Her ser du også hvilke spillere som har røket ut. Alle turneringer oppdateres i hver pause.

Du kan laste ned poker.no-appen fra Apple Store her: https://itunes.apple.com/no/app/poker-no/id1446727876?mt=8 og fra Google Play her: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.poker.no

Thor Hansen Memorial

406 spillere stilte til start i Thor Hansens minneturnering fredag. Dette førte til et bidrag på nesten 50 000 kroner til onkologisk poliklinikk ved Ullevål sykehus i Oslo, samt nesten 100 000 kroner til Thors enke Marcella. Filmen Smile som handler om Thor Hansen ble også vist på Citywest fredag.

Turneringen spilles ferdig lørdag, og disse ligger best an før finaledagen:

 1. Ruslans Nagornijs – 770 000
 2. Lars Juliussen – 667 000
 3. Andreas Slungård Rushfeldt – 657 000
 4. Morten Hermo – 557 000
 5. Ove Lerbrekk – 545 000

Les mer: Poker-Norge stilte opp for kreftsaken

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund