fbpx
Hjem / Nyheter / Hvor mange i Dublin er villig til å betale for å få fortelle om bad beats?

Hvor mange i Dublin er villig til å betale for å få fortelle om bad beats?

Vi sendte Caro­line og Mattis ut for å tjene penger finne svaret.

Poker­prat er mer enn en podkast. Det er også en skrifte­stol. Rett nok skryter teamet av at podkasten er bad-beat-fri sone, men for noen euro er dette prin­sippet til salgs – noe bøte­bøtta er et tydelig bevis på.

Podkasten har så langt hatt svært mange celebre gjester, og må ofte si nei når Petter «Kata­strofe» Kris­ti­ansen spør om å få være med, men Poker­prat skryter også av å være en podkast for vanlige folk.

Mattis Koppang og Caro­line Inge­berg ville finne ut om det var en god idé å kombi­nere det at podkasten skal være for vanlige folk med behovet for å fylle bøtta med euro. Den første uka var det nemlig John Arne Riise den eneste gjesten som måtte betale en bot for å fortelle en bad beat-historie.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Tror Main-fredagen blir utsolgt under poker-NM

NM-arrangør Thomas Udness forteller om godt salg to uker før norges­mes­ter­skapet i Stokke. Det arran­geres som kjent to norges­mes­ter­skap i poker. Ett uten­lands, som fore­gikk i Dublin i april, og ...