fbpx
Hjem / Nyheter / Hvor mange i Dublin er villig til å betale for å få fortelle om bad beats?

Hvor mange i Dublin er villig til å betale for å få fortelle om bad beats?

Vi sendte Caro­line og Mattis ut for å tjene penger finne svaret.

Poker­prat er mer enn en podkast. Det er også en skrifte­stol. Rett nok skryter teamet av at podkasten er bad-beat-fri sone, men for noen euro er dette prin­sippet til salgs – noe bøte­bøtta er et tydelig bevis på.

Podkasten har så langt hatt svært mange celebre gjester, og må ofte si nei når Petter «Kata­strofe» Kris­ti­ansen spør om å få være med, men Poker­prat skryter også av å være en podkast for vanlige folk.

Mattis Koppang og Caro­line Inge­berg ville finne ut om det var en god idé å kombi­nere det at podkasten skal være for vanlige folk med behovet for å fylle bøtta med euro. Den første uka var det nemlig John Arne Riise den eneste gjesten som måtte betale en bot for å fortelle en bad beat-historie.

Om PokerNM

x

Sjekk også

To nordmenn i pengene i Millionaire Maker i WSOP

Ingen av dem ble millio­nærer, men en penge­plas­se­ring i World Series of Poker er likevel sterkt. Millionaire Maker er et popu­lært event under WSOP og trakk denne gang til seg ...