Thor Hansen Memorial forsvant ut av Norge

Av | 14. april, 2019| Nyheter

Torstein Svane gjorde så godt han kunne for at det flotte trofeet skulle havne i norske hender, men etter en brutal, tre timer lang heads-up-duell, måtte han kapitulere.

– Jeg kjempet på og ga ikke opp. Jeg hadde håpet at trofeet skulle bli med hjem til Norge, forteller Torstein Svane til Poker.no.

Innsatsen var formidabel. Etter at 404 spillere ble slått ut i løpet av turneringens 15 første timer, tok det tre timer å få en avgjørelse mellom de to siste spillerne. Til slutt var det Ankit Ahuja som kunne strekke armene i være og juble for førstepremien 39.545 euro.

Torstein Svane fikk 25.070 euro for andreplassen.

– Jeg startet med en betydelig større stakk enn ham. Jeg ønsket bare å finne en spot for å få det på. Jeg vet at han er en vanskelig spiller å spille mot. Etter det jeg har hørt, er han semi-proff. Å spille ham ut, for en glad amatør som meg, så jeg for meg at kom til å bli veldig vanskelig, så jeg ønsket bare å finne en spot for å få det på. Det gjorde jeg et par ganger – og tapte. Så måtte jeg prøve å karre meg tilbake og prøve igjen å få det på, forteller Svane.

Det klarte han. En stund.

– Jeg gjorde så godt jeg kunne. Men at en glad amatør som meg klarte å snuble meg igjennom et felt på over 400 dyktige spillere, er helt utrolig. Samtidig er det litt gøy at en glad amatør faktisk kan komme så langt på en god dag, med litt flaks.

Foto: Tomas Stacha / Poker.no

Foto: Tomas Stacha / Poker.no

Svane har ikke vært med på norgesmesterskap i Dublin før – men opplevelsene denne uka har definitivt gitt ordentlig mersmak.

– Dette har vært noen fantastiske dager! Utrolig gøy! Så jeg kommer garantert tilbake.

Vinneren – Ankit Ahuja – er opprinnelig fra India, men bor i Irland. Han har ikke noe spesielt forhold til Thor Hansen, men vet selvfølgelig hvem norsk pokers gudfar var.

– Jeg har hørt litt om ham, men jeg vet ikke så mye. Jeg vet at han er en pokerlegende i Norge og en god mixed game-spiller, sier Ahuja til Poker.no.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund