fbpx
Hjem / Nyheter / Thor Hansen Memorial forsvant ut av Norge
Foto: Tomas Stacha / Poker.no

Thor Hansen Memorial forsvant ut av Norge

Torstein Svane gjorde så godt han kunne for at det flotte trofeet skulle havne i norske hender, men etter en brutal, tre timer lang heads-up-duell, måtte han kapi­tu­lere.

- Jeg kjempet på og ga ikke opp. Jeg hadde håpet at trofeet skulle bli med hjem til Norge, forteller Torstein Svane til Poker​.no.

Innsatsen var formi­dabel. Etter at 404 spil­lere ble slått ut i løpet av turne­rin­gens 15 første timer, tok det tre timer å få en avgjø­relse mellom de to siste spil­lerne. Til slutt var det Ankit Ahuja som kunne strekke armene i være og juble for første­pre­mien 39.545 euro.

Torstein Svane fikk 25.070 euro for andre­plassen.

- Jeg startet med en bety­delig større stakk enn ham. Jeg ønsket bare å finne en spot for å få det på. Jeg vet at han er en vans­kelig spiller å spille mot. Etter det jeg har hørt, er han semi-proff. Å spille ham ut, for en glad amatør som meg, så jeg for meg at kom til å bli veldig vans­kelig, så jeg ønsket bare å finne en spot for å få det på. Det gjorde jeg et par ganger – og tapte. Så måtte jeg prøve å karre meg tilbake og prøve igjen å få det på, forteller Svane.

Det klarte han. En stund.

- Jeg gjorde så godt jeg kunne. Men at en glad amatør som meg klarte å snuble meg igjennom et felt på over 400 dyktige spil­lere, er helt utrolig. Samtidig er det litt gøy at en glad amatør faktisk kan komme så langt på en god dag, med litt flaks.

Foto: Tomas Stacha /​ Poker​.no

Foto: Tomas Stacha /​ Poker​.no

Svane har ikke vært med på norges­mes­ter­skap i Dublin før – men opple­vel­sene denne uka har defi­ni­tivt gitt ordentlig mersmak.

- Dette har vært noen fantas­tiske dager! Utrolig gøy! Så jeg kommer garan­tert tilbake.

Vinneren – Ankit Ahuja – er opprin­nelig fra India, men bor i Irland. Han har ikke noe spesielt forhold til Thor Hansen, men vet selv­føl­gelig hvem norsk pokers gudfar var.

- Jeg har hørt litt om ham, men jeg vet ikke så mye. Jeg vet at han er en poker­le­gende i Norge og en god mixed game-spiller, sier Ahuja til Poker​.no.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien

De beste Fixed Limit-spil­lerne i NM-histo­rien er en samling spil­lere som har levert år ut og år inn. Hvert år er det nye spil­lere som står frem i poker-NM og ...