Bergenser tok innersvingen på alle i fantasiligaen

Av | 19. april, 2019| NM2019, Nyheter

– Det er jo litt kjipt for Torgeir Hagmann, sier Alexander Kobbeltvedt.

Torgeir Hagmann ledet fantasiligaen under poker-NM de fleste dagene som mesterskapet i Dublin foregikk. Han var også til stede i Irland og spilte Main Event, hvilket gjorde at han var kvalifisert for å vinne den store premien: Gratis deltakelse i alle NM-øvelser neste år. Det er en premie verdt hele 4000 euro.

Hagmann profitterte stort på at han hadde Ove Jakobsen og Martin Riseng, som vant NM i Fixed Limit, på laget sitt. Det bidro til at han lenge ledet med over tusen poeng på resten av feltet på nærmere 500 managere.

Da Main Event var over, var Hagmann henvist til andreplassen. Bergenseren Alexander Kobbeltvedt (28) stakk av med seieren på oppløpssiden.

Afshin Alikhani og Even Sønsterudbråten var hans to beste spillere, med Tobias Leknes og Espen Smørholm Sandvik som viktige bidragsytere bak der. Også Elisabeth Hille, Hege Søgstad og Kristoffer Skolem bidro med poeng for Kobbeltvedt.

Ingen av spillerne hans produserte under 300 poeng. Totalsummen for bergenseren ble til slutt 7563 poeng, mens Hagmann på andreplass endte på 7328.

– Torgeir lå over meg så å si hele veien. Det var jo litt kjipt for ham. Jeg tror det var på dag tre eller noe sånt at jeg overtok ledelsen. Plutselig gikk jeg inn og var i førersetet. Jeg skjønte ingenting, ler Kobbeltvedt.

Han pleier normalt å være på plass i Dublin under norgesmesterskapet, men et sykt barn og en stram økonomi gjorde at han valgte å holde seg hjemme denne gang. Dermed ender han opp med innkjøp i Main Event 2020 som premie. Det er verdt 800 euro.

– Jeg lå på andre- og kanskje tredje lenge. Det var nesten 500 som var med på dette, og det kan jo hende at noen brukte mye tid på dette, og så det er litt gøy når en kar fra Bergen bruker fem minutter på å sette opp laget og så ender opp med å vinne, sier Kobbeltvedt til Poker.no.

Den beste far-sønn-kombinasjonen i fantasiligaen var utvilsomt «The Høivolds». Petter Høivold ble nummer tre med 6999 poeng, mens sønnen Andreas Høivold endte på niendeplass med 6418 poeng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund