fbpx
Hjem / NM2019 / Bergenser tok innersvingen på alle i fantasiligaen
Alexander Kobbeltvedt. Foto: Privat

Bergenser tok innersvingen på alle i fantasiligaen

- Det er jo litt kjipt for Torgeir Hagmann, sier Alex­ander Kobbelt­vedt.

Torgeir Hagmann ledet fantasi­li­gaen under poker-NM de fleste dagene som mester­skapet i Dublin fore­gikk. Han var også til stede i Irland og spilte Main Event, hvilket gjorde at han var kvali­fi­sert for å vinne den store premien: Gratis delta­kelse i alle NM-øvelser neste år. Det er en premie verdt hele 4000 euro.

Hagmann profit­terte stort på at han hadde Ove Jakobsen og Martin Riseng, som vant NM i Fixed Limit, på laget sitt. Det bidro til at han lenge ledet med over tusen poeng på resten av feltet på nærmere 500 mana­gere.

Da Main Event var over, var Hagmann henvist til andre­plassen. Bergen­seren Alex­ander Kobbelt­vedt (28) stakk av med seieren på oppløps­siden.

Afshin Alik­hani og Even Søns­te­rud­bråten var hans to beste spil­lere, med Tobias Leknes og Espen Smør­holm Sandvik som viktige bidrags­ytere bak der. Også Elisa­beth Hille, Hege Søgstad og Kris­toffer Skolem bidro med poeng for Kobbelt­vedt.

Ingen av spil­lerne hans produ­serte under 300 poeng. Total­summen for bergen­seren ble til slutt 7563 poeng, mens Hagmann på andre­plass endte på 7328.

- Torgeir lå over meg så å si hele veien. Det var jo litt kjipt for ham. Jeg tror det var på dag tre eller noe sånt at jeg overtok ledelsen. Plut­selig gikk jeg inn og var i fører­setet. Jeg skjønte ingen­ting, ler Kobbelt­vedt.

Han pleier normalt å være på plass i Dublin under norges­mes­ter­skapet, men et sykt barn og en stram økonomi gjorde at han valgte å holde seg hjemme denne gang. Dermed ender han opp med innkjøp i Main Event 2020 som premie. Det er verdt 800 euro.

- Jeg lå på andre- og kanskje tredje lenge. Det var nesten 500 som var med på dette, og det kan jo hende at noen brukte mye tid på dette, og så det er litt gøy når en kar fra Bergen bruker fem minutter på å sette opp laget og så ender opp med å vinne, sier Kobbelt­vedt til Poker​.no.

Den beste far-sønn-kombi­na­sjonen i fantasi­li­gaen var utvil­somt «The Høivolds». Petter Høivold ble nummer tre med 6999 poeng, mens sønnen Andreas Høivold endte på niende­plass med 6418 poeng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om PokerNM

x

Sjekk også

Tysker vant poker-VM og 85 millioner kroner

55-åringen Hossein Ensan ble den andre Main Event-vinneren fra Tysk­land og den tredje som er født i Iran. - Dette er den beste følelsen i mitt liv! Utrolig! Jeg er ...