Her er alt du trenger for å spille poker hjemme

Av | 26. april, 2019| Nyheter

Vi tilbyr alt du trenger av utstyr for å spille poker hjemme! Alt fra kortstokker til sjetonger, pokerduker og pokerbord av høy kvalitet.

Poker.no har en avtale med Poker Events AS, som dere kanskje allerede har sett av menyen øverst på siden her inne. Gjennom Poker Events kan du få tak i alt du trenger for å spille poker, enten du bare trenger en kortstokk og noen sjetonger for å spille på hytteturer eller du ønsker et profesjonelt pokerbord som du kan ha i din «man-cave».

Her er oversikt over hvilke sjetonger som tilbys. Du finner alt fra en koffert med sjetonger, dealer button, to kortstokker og et bunnkort, til enkelt-sjetonger som du kan kjøpe for å komplettere den samlingen du allerede har eller starte en samling fra bunnen av.

Du finner også et stort utvalg kortstokker her, fra en rimelig Bicycle WSOP-variant til 38 kroner til en mer eksklusiv KEM Arrow Narrow Jumbo eller Standard til 300 kroner.

Marsipanrosen på bløtkaka er de nydelige pokerbordene. Enten du trenger bord som er designet for hjemmelag eller turneringer, eller du bare vil ha et sidebord til å sette mat og drikke på, finner du det hos oss.

Ønsker du noe som er lettere å rydde bort, kan vi foreslå pokerduker.

Hvis du ønsker produkter med NM-logo på, har vi det også.

Norsk Pokerforbund overtok utstyret som ble igjen etter det første norgesmesterskapet som ble arrangert på Gardermoen. Disse produktene blir solgt eksklusivt av Poker Events AS og all inntekt går til Norsk Pokerforbund. Alle produktene er trykket i begrenset opplag. Benytt denne unike muligheten til å sikre deg et minne fra det første lovlige norgesmesterskapet på norsk jord!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund