fbpx
Hjem / Nyheter / Her er alt du trenger for å spille poker hjemme

Her er alt du trenger for å spille poker hjemme

Vi tilbyr alt du trenger av utstyr for å spille poker hjemme! Alt fra kort­stokker til sjetonger, poker­duker og poker­bord av høy kvalitet.

Poker​.no har en avtale med Poker Events AS, som dere kanskje alle­rede har sett av menyen øverst på siden her inne. Gjennom Poker Events kan du få tak i alt du trenger for å spille poker, enten du bare trenger en kort­stokk og noen sjetonger for å spille på hytte­turer eller du ønsker et profe­sjo­nelt poker­bord som du kan ha i din «man-cave».

Her er over­sikt over hvilke sjetonger som tilbys. Du finner alt fra en koffert med sjetonger, dealer button, to kort­stokker og et bunn­kort, til enkelt-sjetonger som du kan kjøpe for å komplet­tere den samlingen du alle­rede har eller starte en samling fra bunnen av.

Du finner også et stort utvalg kort­stokker her, fra en rimelig Bicycle WSOP-variant til 38 kroner til en mer eksklusiv KEM Arrow Narrow Jumbo eller Stan­dard til 300 kroner.

Marsi­pan­rosen på bløt­kaka er de nyde­lige poker­bor­dene. Enten du trenger bord som er designet for hjem­melag eller turne­ringer, eller du bare vil ha et side­bord til å sette mat og drikke på, finner du det hos oss.

Ønsker du noe som er lettere å rydde bort, kan vi foreslå poker­duker.

Hvis du ønsker produkter med NM-logo på, har vi det også.

Norsk Poker­for­bund overtok utstyret som ble igjen etter det første norges­mes­ter­skapet som ble arran­gert på Garder­moen. Disse produk­tene blir solgt eksklu­sivt av Poker Events AS og all inntekt går til Norsk Poker­for­bund. Alle produk­tene er trykket i begrenset opplag. Benytt denne unike mulig­heten til å sikre deg et minne fra det første lovlige norges­mes­ter­skapet på norsk jord!

Om PokerNM

x

Sjekk også

Tysker vant poker-VM og 85 millioner kroner

55-åringen Hossein Ensan ble den andre Main Event-vinneren fra Tysk­land og den tredje som er født i Iran. - Dette er den beste følelsen i mitt liv! Utrolig! Jeg er ...