Evy Widvey Kvilhaug imponerte i EPT Monte Carlo

Av | 3. mai, 2019| Nyheter

Norske Evy Widvey Kvilhaug slo nesten 900 spillere i Main Event av EPT Monte Carlo, hvor førstepremien er på over åtte millioner kroner.

Evy Widvey Kvilhaug fra Haugesund var i ferd med å gjøre noe stort i European Poker Tour-turneringen i Monte Carlo, hvor hele 922 spillere stilte til start og det totalt ligger rundt fire og en halv million euro i premiepotten.

Fredagens startet nemlig på spektakulært vis for Widvey Kvilhaug. Hun slo ut tre spillere på tre hender!

Først slo hun ut Vlado Banicevic med et knektepar mot hans tierpar, deretter brukte hun et essepar til å fjerne Ambrose Travers fra turneringen og så røk Alisa Sibgatova ut med Q-J da Widvey Kvilhaug fikk nok et knektepar.

En sånn start kan man normalt bare drømme om. Når den først kommer, er det forståelig om man begynner å drømme enda større. Dette er en av de største turneringene i Europa. Det koster €5300 å kjøpe seg inn og førstepremien er på over 8,1 millioner norske kroner.

Widvey Kvilhaug kom inn i Main Event av EPT Monte Carlo via en kvalifisering på nettet.

Dessverre snudde medvinden til motvind utover dagen. Widvey Kvilhaug fikk flere gode hender på bord som ga motspillerne hennes enda bedre hender. Hun tapte blant annet en viktig pott med A-5 mot A-8 etter en A-8-5-flopp.

Til slutt røk hun ut på 24.-plass, da hun som shortstack gikk all-in fra lilleblind med A-6. Turneringens chipleader Manig Loeser fra Tyskland satt i storeblind og så ned på K-Q.

En Q på flopp sendte potten til Loeser og Widvey Kvilhaug ut av turneringen.

Evy Widvey Kvilhaug får 23.000 euro for innsatsen.

22 spillere er fortsatt med i turneringen idet dette skrives klokken 15.30.

Se turneringen live her:

Evy Widvey Kvilhaug gjorde det bra i Main Event i norgesmesterskapet i 2018, da hun ble nummer 48 i Main Event og også cashet i en sideevent. Hun kom også i pengene under Main Event av NM på Gardermoen i 2017.

Tre norske spillere har vunnet en EPT-turnering. Bjørn-Erik Glenne ble den første, da han vant EPT Barcelona i 2006. Andreas Høivold vant EPT Dortmund året etter, mens Kevin Stani vant EPT Tallin i 2010.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund