EPT Monte Carlo"/>
Hjem / Nyheter / Evy Widvey Kvilhaug imponerte i EPT Monte Carlo

Evy Widvey Kvilhaug imponerte i EPT Monte Carlo

Norske Evy Widvey Kvil­haug slo nesten 900 spil­lere i Main Event av EPT Monte Carlo, hvor første­pre­mien er på over åtte millioner kroner.

Evy Widvey Kvil­haug fra Hauge­sund var i ferd med å gjøre noe stort i Euro­pean Poker Tour-turne­ringen i Monte Carlo, hvor hele 922 spil­lere stilte til start og det totalt ligger rundt fire og en halv million euro i premie­potten.

Freda­gens startet nemlig på spek­ta­ku­lært vis for Widvey Kvil­haug. Hun slo ut tre spil­lere på tre hender!

Først slo hun ut Vlado Banicevic med et knek­tepar mot hans tierpar, deretter brukte hun et essepar til å fjerne Ambrose Travers fra turne­ringen og så røk Alisa Sibga­tova ut med Q‑J da Widvey Kvil­haug fikk nok et knek­tepar.

En sånn start kan man normalt bare drømme om. Når den først kommer, er det forståelig om man begynner å drømme enda større. Dette er en av de største turne­rin­gene i Europa. Det koster €5300 å kjøpe seg inn og første­pre­mien er på over 8,1 millioner norske kroner.

Widvey Kvil­haug kom inn i Main Event av EPT Monte Carlo via en kvali­fi­se­ring på nettet.

Dess­verre snudde medvinden til motvind utover dagen. Widvey Kvil­haug fikk flere gode hender på bord som ga motspil­lerne hennes enda bedre hender. Hun tapte blant annet en viktig pott med A‑5 mot A‑8 etter en A‑8–5‑flopp.

Til slutt røk hun ut på 24.-plass, da hun som short­stack gikk all-in fra lille­blind med A‑6. Turne­rin­gens chiple­ader Manig Loeser fra Tysk­land satt i store­blind og så ned på K‑Q.

En Q på flopp sendte potten til Loeser og Widvey Kvil­haug ut av turne­ringen.

Evy Widvey Kvil­haug får 23.000 euro for innsatsen.

22 spil­lere er fort­satt med i turne­ringen idet dette skrives klokken 15.30.

Se turne­ringen live her:

Evy Widvey Kvil­haug gjorde det bra i Main Event i norges­mes­ter­skapet i 2018, da hun ble nummer 48 i Main Event og også cashet i en side­event. Hun kom også i pengene under Main Event av NM på Garder­moen i 2017.

Tre norske spil­lere har vunnet en EPT-turne­ring. Bjørn-Erik Glenne ble den første, da han vant EPT Barce­lona i 2006. Andreas Høivold vant EPT Dort­mund året etter, mens Kevin Stani vant EPT Tallin i 2010.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Tysker vant poker-VM og 85 millioner kroner

55-åringen Hossein Ensan ble den andre Main Event-vinneren fra Tysk­land og den tredje som er født i Iran. - Dette er den beste følelsen i mitt liv! Utrolig! Jeg er ...