fbpx
Hjem / Nyheter / Pokerens førstepar har giftet seg
Daniel Negreanu og Amanda Leatherman giftet seg i helgen. Foto: Instagram

Pokerens førstepar har giftet seg

Daniel Negreanu og Amanda Leatherman giftet seg denne helgen.

Normalt skriver ikke Poker​.no om verken sladder eller bryllup, ettersom slikt gjerne dekkes behørig andre steder på nettet og i media­ver­denen. Vi gjør likevel et unntak for Daniel Negreanu, ettersom han muli­gens er verdens største poker­kjendis og ettersom han er ekstra godt kjent for oss nord­menn, blant annet fordi han har gjestet poker-NM tidli­gere.

Negreanu fridde til Amanda Leatherman på nytt­års­aften og fikk ja. Han delte frie­riet på Face­book to dager senere.

- På 13 år har jeg aldri sett henne gråte av glede på den måten, det var fantas­tisk! Hun visste at jeg skulle spørre, vi har alle­rede snakket om både bryllup og barn, men hun visste ikke når, fortalte Negreanu senere.

Leatherman ble kjent som poker­jour­na­list hos Poker​news​.com, som TV-vert for Poker­Stars’ «Big Game» og World Poker Tour. Ameri­ka­nerne kjenner hennes også fra jobbene som vert for Heart­land Poker Tour og Ameri­ca’s Poker Tour.

Paret giftet seg i Cali­fornia i helgen, i en sere­moni hos Terranea Resort i Rancho Palos Verde. Bryl­lupet ble godt spredt i sosiale medier gjennom hash­tagen #ALovesTheD.

Bruden har alle­rede oppda­tert Instra­gram-profilen sin, der hun skriver «I ask a lot of hypot­he­tical ques­tions. @dnegspoker liked it so he put a ring on it.»

Vi gratu­lerer!

Og ja, det kommer ikke til å bli en vane at vi skriver om bryllup her på Poker​.no.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Bryn kenney

Bryn Kenney kritiserer Stephen Chidwick

Ameri­ka­neren omtaler britens syn i Triton Million som «sjok­ke­rende». I et intervju i septem­ber­ut­gaven av Card­Player snakker Bryn Kenney blant annet om statusen som tidenes mest­vin­nende poker­spiller og om turne­ringen ...