TV"/>
Hjem / Nyheter / World Series of Poker er i gang – slik ser du det på TV

World Series of Poker er i gang – slik ser du det på TV

Slik kan du følge verdens største turne­rings­serie.

World Series of Poker (WSOP) er kjent som det uoffi­si­elle verdens­mes­ter­skapet i poker. Bare tre nord­menn har vunnet en WSOP-øvelse i løpet av de 49 første årene: Thor Hansen (to ganger), Sigurd Eske­land og Annette Obre­stad (vant World Series of Poker Europe).

Årets utgave av WSOP er den 50. i rekken. Det markeres selv­sagt litt ekstra.

Første turne­ring er alle­rede ferdig­spilt. Det er dealernes turne­ring. Den ble vunnet av Nicholas Haynes, som til daglig jobber som dealer hos Aria i Las Vegas. Seieren hans er verdt 62.000 dollar.

Event nummer to er også ferdig­spilt. Det var en $10.000 Super Bounty, som ble vunnet av Brian Green. Han ble dermed den første i 2019 som vant et gull­arm­bånd.

Akkurat nå pågår flere andre turne­ringer. Den største i antall spil­lere, er en $500 No Limit Hold ’em-turne­ring. Den største i innkjøps­pris er $50.000 High Roller, som også spilles i No Limit Hold ’em.

Alle turne­rin­gene oppda­teres med tekst direkte hos WSOP​.com:

http://​www​.wsop​.com/​t​o​u​r​n​a​m​e​n​t​s​/​u​p​d​a​tes/

Årets Main Event starter onsdag 3. juli klokken 15:00 (lokal tid i Las Vegas) og går over ti dager. Ameri­ka­neren John Chynn vant hoved­tur­ne­ringen i 2018, og fikk 8,8 millioner dollar som premie for innsatsen.

Hvis man har tilgang til IPTV, kan man se Main Event hos ESPN hver dag fra 3. juli av. Dag 1A vises på ESPN2 fra 02.30 til 08.00 norsk tid natt til 4. juli, mens dag 1B vises fra klokken 03.00 til 05.00 påføl­gende natt. Dag 1C sendes fra 02.00 til 06.30.

Se hele Main Event-programmet her: http://​www​.wsop​.com/​n​e​w​s​/​2​0​1​9​/​F​e​b​/​1​0​8​6​9​/​P​O​K​E​R​-​C​E​N​T​R​A​L​-​A​N​D​-​E​S​P​N​-​A​N​N​O​U​N​C​E​-​L​I​V​E​-​B​R​O​A​D​C​A​S​T​-​S​C​H​E​D​U​L​E​.​html

De andre øvel­sene som gir gull­arm­bånd, vil bli vist på Poker Centrals strøm­me­tje­neste PokerGO og på CBS’ strøm­me­abon­ne­ment­tje­neste CBS All Access. Dette er litt mer kinkig å få tilgang til i Norge, men i 2019 finnes det sann­syn­ligvis en løsning på slike utford­ringer også.

Se sende­skje­maet til PokerGO og CBS All Access her:
https://​www​.poker​cen​tral​.com/​a​r​t​i​c​l​e​s​/​p​o​k​e​r​-​c​e​n​t​r​a​l​-​a​n​d​-​c​b​s​-​j​o​i​n​-​f​o​r​c​e​s​-​t​o​-​d​e​l​i​v​e​r​-​u​n​p​r​e​c​e​d​e​n​t​e​d​-​c​o​v​e​r​a​g​e​-​o​f​-​2​0​1​9​-​w​s​o​p​-​b​r​a​c​e​l​e​t​-​e​v​e​nts/

Se hele turne­rings­pro­grammet her.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Sam Trickett

- En av de mest interessante pokerhendene jeg har sett

Tre av verdens beste spil­lere viste sitt høye nivå i samme hånd. Stephen Chid­wick, Bryn Kenney og Sam Trickett var involvert i en fasci­ne­rende hånd under Triton Super High Roller ...