Bryn Kenney kritiserer Stephen Chidwick

Av | 10. september, 2019| Nyheter

Amerikaneren omtaler britens syn i Triton Million som “sjokkerende”.

I et intervju i septemberutgaven av CardPlayer snakker Bryn Kenney blant annet om statusen som tidenes mestvinnende pokerspiller og om turneringen som ga ham den tittelen – Triton Million i London.

En interessant del av intervjuet handler om hånden hvor Stephen Chidwick røk ut av turneringen på fjerdeplass etter å ha synt en all-in fra Bryn Kenney.

Kenney var soleklar chipleader på dette tidspunktet, mens Chidwick hadde en komfortabel andreplass fordi Dan Smith og Aaron Zang var ganske shorte. Kenney tre-bettet all-in med K-J fra storeblind.

Chidwick, som hadde åpnet med sjuerpar fra UTG, valgte å syne.

– K-J er den perfekte hånda å ha der. Du har to gode blokkere. Jeg vil kalle J pluss en god blokker. Saken er at han er aggressiv. Mens noen spillere holder seg unna hender som 9-8 suited, A-5 suited og lignende der, føler jeg at han også åpner med slike hender og det gjør det veldig lønnsomt å pushe med K-J, sier Kenney.

– Jeg ble sjokkert da han synte med sjuerpar. Jeg mener at dette var en grov feil fra ham. Du trenger minst tierpar eller A-K suited der. Kanskje det skyldtes at jeg påvirket ham og ga ham lyst til å ta meg siden jeg snakket som om jeg trodde at jeg var den beste. Det var kanskje litt ego involvert. For jeg var sjokkert da jeg så sjuerparet. Jeg trodde at han hadde nierpar eller tierpar og jeg trodde at han kom til å kaste begge disse hendene, legger Kenney til.

Kenney mener at Chidwick heller burde ha limpet inn, slik situasjonen var på dette tidspunktet av tidenes dyreste pokerturnering.

– Jeg ser ingen verdi i å høyne mot min storeblind. Det gir bare mer penger i potten og oppfordrer meg til å skyve. Hvis han limper inn, er potten mindre og jeg skyver sjeldnere og checker ofte. Det er ingen verdens grunn for ham til å øke pottene mot meg. Og så var det virkelig galskap å syne min all-in. Han hadde det dobbelte eller halvannen ganger så mange sjetonger som de to andre spillerne. Uansett hvor min skyve-rekkevidde ligger, kan han ikke være mer enn 60 prosent mot den. Å ta en 60-40-situasjon er galskap når prispengene stiger rundt tre millioner dollar mellom fjerde- og tredjeplassene og fem millioner mellom tredje- og andre, og ytterligere sju millioner for første, analyserer Kenney.

Chidwick endte altså opp med å syne og tape hånden, og røk dermed ut på fjerdeplass. Kenney vant turneringen foran Aaron Zang.

Les også: Den tragiske sommeren til mannen som blottet seg under WSOP

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund