fbpx
Hjem / Nyheter / Bryn Kenney kritiserer Stephen Chidwick
Bryn kenney
Bryn Kenney. Foto: World Poker Tour

Bryn Kenney kritiserer Stephen Chidwick

Ameri­ka­neren omtaler britens syn i Triton Million som «sjok­ke­rende».

I et intervju i septem­ber­ut­gaven av Card­Player snakker Bryn Kenney blant annet om statusen som tidenes mest­vin­nende poker­spiller og om turne­ringen som ga ham den tittelen – Triton Million i London.

En inter­es­sant del av inter­vjuet handler om hånden hvor Stephen Chid­wick røk ut av turne­ringen på fjerde­plass etter å ha synt en all-in fra Bryn Kenney.

Kenney var sole­klar chiple­ader på dette tids­punktet, mens Chid­wick hadde en komfor­tabel andre­plass fordi Dan Smith og Aaron Zang var ganske shorte. Kenney tre-bettet all-in med K‑J fra store­blind.

Chid­wick, som hadde åpnet med sjuerpar fra UTG, valgte å syne.

- K‑J er den perfekte hånda å ha der. Du har to gode blok­kere. Jeg vil kalle J pluss en god blokker. Saken er at han er aggressiv. Mens noen spil­lere holder seg unna hender som 9–8 suited, A‑5 suited og lignende der, føler jeg at han også åpner med slike hender og det gjør det veldig lønn­somt å pushe med K‑J, sier Kenney.

- Jeg ble sjok­kert da han synte med sjuerpar. Jeg mener at dette var en grov feil fra ham. Du trenger minst tierpar eller A‑K suited der. Kanskje det skyldtes at jeg påvirket ham og ga ham lyst til å ta meg siden jeg snakket som om jeg trodde at jeg var den beste. Det var kanskje litt ego involvert. For jeg var sjok­kert da jeg så sjuer­paret. Jeg trodde at han hadde nierpar eller tierpar og jeg trodde at han kom til å kaste begge disse hendene, legger Kenney til.

Kenney mener at Chid­wick heller burde ha limpet inn, slik situa­sjonen var på dette tids­punktet av tidenes dyreste poker­tur­ne­ring.

- Jeg ser ingen verdi i å høyne mot min store­blind. Det gir bare mer penger i potten og oppfordrer meg til å skyve. Hvis han limper inn, er potten mindre og jeg skyver sjeld­nere og checker ofte. Det er ingen verdens grunn for ham til å øke pottene mot meg. Og så var det virkelig galskap å syne min all-in. Han hadde det dobbelte eller halv­annen ganger så mange sjetonger som de to andre spil­lerne. Uansett hvor min skyve-rekke­vidde ligger, kan han ikke være mer enn 60 prosent mot den. Å ta en 60–40-situasjon er galskap når pris­pen­gene stiger rundt tre millioner dollar mellom fjerde- og tredje­plas­sene og fem millioner mellom tredje- og andre, og ytter­li­gere sju millioner for første, analy­serer Kenney.

Chid­wick endte altså opp med å syne og tape hånden, og røk dermed ut på fjerde­plass. Kenney vant turne­ringen foran Aaron Zang.

Les også: Den tragiske sommeren til mannen som blottet seg under WSOP

Om PokerNM

x

Sjekk også

De beste pokerspillerne i NM-historien: Heads up-rangering

Morten Klein er utvil­somt en av de norske poker­spil­lerne som har hatt størst suksess i sin sivile karriere. Han er også blant de som har gjort det best i poker-NM ...