Twitter-meldingene fra skaperen av Rounders tenner håp hos pokerfans

Av | 29. september, 2019| Nyheter

Daniel Negreanu klarer ikke legge fra seg tanken på hvordan det gikk med Matt Damons rollefigur i storfilmen Rounders, Mike McDermott.

Forleden så han igjen filmen som gis en del av æren for pokerboomen som oppsto på tidlig 2000-tall. Etterpå henvendte han seg til Brian Koppelman på Twitter med en påstand om at verden må få vite hvordan det har gått med Mike McDermott.

– Jeg trenger å vite det. Vi trenger alle å vite det. Få det til å skje, Brian Koppelman, skriver Negreanu, den kanskje største pokerstjernen i virkelighetens verden.

Filmen slutter i det McDermott har slått tilbake mot sin rival Teddy KGB og vunnet tilbake pengene han tapte tidligere i filmen. Han har også betalt avkastning til professorkollegiet som betalte ham for å spille highstakes mot den russiske pokerklubb-eieren. Vi har sett ham bløffe verdensmester Johnny Chan i Las Vegas, og full av optimisme og selvtillit skal han tilbake til ørkenbyen for å prøve lykken i WSOP, anerkjent som verdensmesterskapet i poker.

Responsen lot ikke vente på seg. Mange ga sine entusiastiske og virtuelle nikk til Negreanus krav, og det oppsto en morsom diskusjon der folk skrev sitt eget plott for en oppfølger til Rounders. Negreanu ba folk fortelle hvordan de tror det gikk med hovedpersonen, vennen Worm (spilt av Edward Norton) og selvsagt Teddy KGB (spilt av John Malkovich).

Så, mens folks fantasi løper løpsk og det foreslås de utroligste ting om hva som ble pokerfigurenes skjebne, svarer Brian Koppelman selv. Altså mannen som laget historien som er elsket av pokerfans over hele verden. Og her tennes det håp:

 

Mer godt stoff om Rounders: Trente til Rounders ved å jukse i Harvey Weinsteins pokerlag

Koppelman ikke bare fastslår at det ikke er for sent å lage en oppfølger (det er 21 år siden den første kom på kino). Han innrømmer også – i et svar til en som vil foreslå en idé om plottet i en Rounders 2 – at de har planen klar.

Om det skulle bli en film, da. Vi får bare håpe. Inntil vi hører mer fra Hollywood, kan du lese mer om folk VERSTE idéer til hvordan det kan ha gått med våre venner i Rounders:

Lenge siden du har sett Rounders? Her er åpningsscenen:

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund