fbpx
Hjem / Nyheter / Twitter-meldingene fra skaperen av Rounders tenner håp hos pokerfans
Daniel Negreanu har fått respons i tusentall etter sin tweet om filmen Rounders. To av de mest interessante kommer fra Brian Koppelman. Det var han som laget kinosuksessen. Foto: Pokerstars

Twitter-meldingene fra skaperen av Rounders tenner håp hos pokerfans

Daniel Negreanu klarer ikke legge fra seg tanken på hvordan det gikk med Matt Damons rolle­figur i stor­filmen Rounders, Mike McDer­mott.

Forleden så han igjen filmen som gis en del av æren for poker­boomen som oppsto på tidlig 2000-tall. Etterpå henvendte han seg til Brian Koppelman på Twitter med en påstand om at verden må få vite hvordan det har gått med Mike McDer­mott.

- Jeg trenger å vite det. Vi trenger alle å vite det. Få det til å skje, Brian Koppelman, skriver Negreanu, den kanskje største poker­stjernen i virke­lig­he­tens verden.

Filmen slutter i det McDer­mott har slått tilbake mot sin rival Teddy KGB og vunnet tilbake pengene han tapte tidli­gere i filmen. Han har også betalt avkast­ning til profes­sor­kol­le­giet som betalte ham for å spille high­stakes mot den russiske poker­klubb-eieren. Vi har sett ham bløffe verdens­mester Johnny Chan i Las Vegas, og full av opti­misme og selv­tillit skal han tilbake til ørken­byen for å prøve lykken i WSOP, aner­kjent som verdens­mes­ter­skapet i poker.

Responsen lot ikke vente på seg. Mange ga sine entu­si­as­tiske og virtu­elle nikk til Negreanus krav, og det oppsto en morsom disku­sjon der folk skrev sitt eget plott for en oppfølger til Rounders. Negreanu ba folk fortelle hvordan de tror det gikk med hoved­per­sonen, vennen Worm (spilt av Edward Norton) og selv­sagt Teddy KGB (spilt av John Malko­vich).

Så, mens folks fantasi løper løpsk og det fore­slås de utro­ligste ting om hva som ble poker­fi­gu­renes skjebne, svarer Brian Koppelman selv. Altså mannen som laget histo­rien som er elsket av poker­fans over hele verden. Og her tennes det håp:

 

Mer godt stoff om Rounders: Trente til Rounders ved å jukse i Harvey Wein­steins pokerlag

Koppelman ikke bare fast­slår at det ikke er for sent å lage en oppfølger (det er 21 år siden den første kom på kino). Han innrømmer også – i et svar til en som vil foreslå en idé om plottet i en Rounders 2 – at de har planen klar.

Om det skulle bli en film, da. Vi får bare håpe. Inntil vi hører mer fra Holly­wood, kan du lese mer om folk VERSTE idéer til hvordan det kan ha gått med våre venner i Rounders:

Lenge siden du har sett Rounders? Her er åpnings­scenen:

Om Poker NM

x

Sjekk også

Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien

De beste Fixed Limit-spil­lerne i NM-histo­rien er en samling spil­lere som har levert år ut og år inn. Hvert år er det nye spil­lere som står frem i poker-NM og ...