fbpx
Hjem / Nyheter / Jungleman får runner runner royal flush med 5,5 millioner i potten
Dan "Jungleman" Cates er kjent som en av de mest fremgangsrike cashgamespillerne i pokerverdenen.

Jungleman får runner runner royal flush med 5,5 millioner i potten

Triton Super High Roller er åsted for noen av verdens abso­lutt dyreste pokerlag der millioner av euro og dollar skifter eier. TV-klip­pene fra både turne­ringer og cash­games i Trion-regi har millioner av seere verden over. Klippet som nå er publi­sert fra et spill i mai kan fort bli et av de mest sette i 2019.

Velre­nom­merte navn som Dan «Jung­leman» Cates, Nikita Baziakousk, Rui Cao og Paul Phua er involvert i en pott der de to først­nevnte får alle sine chips i spill med henholdsvis ess og ti i hjerter og konge og knekt i ruter. Det spilles short­deck og «Jung­leman» er 52 prosent favo­ritt i det de blir enige om å kjøre bordet to ganger. Potten er på tilsva­rende 612 000 dollar – omtrent 5,5 millioner kroner.

Baziakouski vinner den første halv­delen av potten med en straight. Han er veldig godt i rute til å scoope hele potten når det kommer to konger på flopp, men du kjenner ordtaket «it ain´t over till the fat lady sings»? Turn­kortet og river­kortet får de rødvins­drik­kende spil­lerne til å gispe. Se selv:

 

Mange poker­spil­lere har vært med i årevis uten å få royal flush. Hva er så sann­sy­lig­h­eten for å få akkurat den hånda? Det er ialt 2 598 960 mulige poker­hender (med en stokk med 52 kort) og bare fire av dem er en royal flush. Nett­stedet ThoughtCo forklarer: For å finne sann­syn­lig­heten for å få royal flush må du dele de fire kombi­na­sjo­nene (royal flush) med det totale antall mulige hender. Det gir 4/2,598,960 = 1/649,740 som er 0,00015 prosent sjanse.

En gang per 649 740 poker­hender, altså. Hvis du fikk utdelt 20 hender hver dag hele året, rekker du 7300 hender. Det betyr at du kan regne med å få royal flush én gang på 89 år. Lykke til!

Når vi først er inne på gode klipp fra poker­per­son­lig­heter: Stu Ungar er trippel verdens­mester og en legende med de ekstreme ferdig­he­tene han viste frem i Las Vegas frem til sin død i 1998. Mike Sexton, sjef i Party­poker, habil spiller og kjent TV-kommen­tator, var en av dem som sto Ungar nære. I dette klippet forteller han en utrolig historie om klis­ter­hjernen som hjalp Stu Ungar til store frem­ganger ved kort­bor­dene:

https://​www​.insta​gram​.com/​t​v​/​B​3​J​D​v​K​s​h​n3z/

Om Poker NM

x

Sjekk også

Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien

De beste Fixed Limit-spil­lerne i NM-histo­rien er en samling spil­lere som har levert år ut og år inn. Hvert år er det nye spil­lere som står frem i poker-NM og ...