fbpx
Hjem / Nyheter / Jungleman får runner runner royal flush med 5,5 millioner i potten
Dan "Jungleman" Cates er kjent som en av de mest fremgangsrike cashgamespillerne i pokerverdenen.

Jungleman får runner runner royal flush med 5,5 millioner i potten

Triton Super High Roller er åsted for noen av verdens absolutt dyreste pokerlag der millioner av euro og dollar skifter eier. TV-klippene fra både turneringer og cashgames i Trion-regi har millioner av seere verden over. Klippet som nå er publisert fra et spill i mai kan fort bli et av de mest sette i 2019.

Velrenommerte navn som Dan “Jungleman” Cates, Nikita Baziakousk, Rui Cao og Paul Phua er involvert i en pott der de to førstnevnte får alle sine chips i spill med henholdsvis ess og ti i hjerter og konge og knekt i ruter. Det spilles shortdeck og “Jungleman” er 52 prosent favoritt i det de blir enige om å kjøre bordet to ganger. Potten er på tilsvarende 612 000 dollar – omtrent 5,5 millioner kroner.

Baziakouski vinner den første halvdelen av potten med en straight. Han er veldig godt i rute til å scoope hele potten når det kommer to konger på flopp, men du kjenner ordtaket “it ain´t over till the fat lady sings”? Turnkortet og riverkortet får de rødvinsdrikkende spillerne til å gispe. Se selv:

 

Mange pokerspillere har vært med i årevis uten å få royal flush. Hva er så sannsyligheten for å få akkurat den hånda? Det er ialt 2 598 960 mulige pokerhender (med en stokk med 52 kort) og bare fire av dem er en royal flush. Nettstedet ThoughtCo forklarer: For å finne sannsynligheten for å få royal flush må du dele de fire kombinasjonene (royal flush) med det totale antall mulige hender. Det gir 4/2,598,960 = 1/649,740 som er 0,00015 prosent sjanse.

En gang per 649 740 pokerhender, altså. Hvis du fikk utdelt 20 hender hver dag hele året, rekker du 7300 hender. Det betyr at du kan regne med å få royal flush én gang på 89 år. Lykke til!

Når vi først er inne på gode klipp fra pokerpersonligheter: Stu Ungar er trippel verdensmester og en legende med de ekstreme ferdighetene han viste frem i Las Vegas frem til sin død i 1998. Mike Sexton, sjef i Partypoker, habil spiller og kjent TV-kommentator, var en av dem som sto Ungar nære. I dette klippet forteller han en utrolig historie om klisterhjernen som hjalp Stu Ungar til store fremganger ved kortbordene:

https://www.instagram.com/tv/B3JDvKshn3z/

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy