Kjell Ove Dyb casher og casher og klatrer på norsk premieliste

Av | 8. oktober, 2019| Nyheter

Kjell Ove Dyb går dypt igjen og igjen i turneringssirkuset i Asia i høst.

Denne uka gikk han helt til topps i åpningsturneringen da Asia Poker League (APL) kom til Vietnams hovedstad Ho Chi Minh City. Det kostet 285 dollar å spille NLHE-turneringen og nordmannen fikk tilsvarende 17 586 dollar for seieren. Dette er sjette gangen Kjell Ove Dyb casher på sin reise i Asia, hvor han tok turen etter en serie casher også i WSOP i Las Vegas i sommer.

Dyb har tre pengeplasseringer i APL (to i Manila på Filippinene før triumfen i Ho Chi Minh) og tre i World Poker Tour, også det i den vietnamesiske hovedstaden. Et foreløpig og soleklart høydepunkt kom 9. september da han ble nummer to i WPT Vietnam Highroller med 3300 dollar i innkjøp og 70 703 amerikanske dollar i gevinst. Det er mer enn 630 000 norske kroner.

Andreplassen ga Dyb karrierens nest høyeste live utbetaling. Sin største utbetaling fikk han for andreplassen i Main Event i Dublin i 2017. Den prestasjonen ga ham 96 218 dollar i premie.

Her er Kjell Ove Dyb (med solbriller) på finalebordet i Main Event i NM i Dublin i 2017. Han tapte heads up mot Kristoffer Skolem (bakerst til høyre).

Kjell Ove Dyb klatrer

Kjell Ove Dyb presenterte seg for alvor i det norske pokermiljøet med sin nesten-tittel i Dublin. Siden den gang har han en rekke resultater å vise til. Ifølge The Hendon Mob har han 317 427 amerikanske dollar i totale turneringsgevinster – før seieren i APL denne uka. Medregnet den seieren går Dyb inn på listen over de 50 pokerspillerne i Norge med høyest inntjening i pokerturneringer.

Asian Poker League

Asian Poker League startet som en ren kinesisk affære i 2016 men har nå lagt flere land inn i terminlisten. Det spilles turneringer frem til 13. oktober. Da rekker man akkurat flyet til Tsjekkia for å spille WSOP Europe i Rozvadov.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund