fbpx
Hjem / Nyheter / Kjell Ove Dyb casher og casher og klatrer på norsk premieliste
Kjell Ove Dyb nærmer seg 100 000 amerikanske dollar i premier med sine resultater i Asia i høst.

Kjell Ove Dyb casher og casher og klatrer på norsk premieliste

Kjell Ove Dyb går dypt igjen og igjen i turne­rings­sir­kuset i Asia i høst.

Denne uka gikk han helt til topps i åpnings­tur­ne­ringen da Asia Poker League (APL) kom til Viet­nams hoved­stad Ho Chi Minh City. Det kostet 285 dollar å spille NLHE-turne­ringen og nord­mannen fikk tilsva­rende 17 586 dollar for seieren. Dette er sjette gangen Kjell Ove Dyb casher på sin reise i Asia, hvor han tok turen etter en serie casher også i WSOP i Las Vegas i sommer.

Dyb har tre penge­plas­se­ringer i APL (to i Manila på Filip­pi­nene før triumfen i Ho Chi Minh) og tre i World Poker Tour, også det i den viet­na­me­siske hoved­staden. Et fore­løpig og sole­klart høyde­punkt kom 9. september da han ble nummer to i WPT Vietnam Highroller med 3300 dollar i innkjøp og 70 703 ameri­kanske dollar i gevinst. Det er mer enn 630 000 norske kroner.

Andre­plassen ga Dyb karrie­rens nest høyeste live utbe­ta­ling. Sin største utbe­ta­ling fikk han for andre­plassen i Main Event i Dublin i 2017. Den presta­sjonen ga ham 96 218 dollar i premie.

Her er Kjell Ove Dyb (med solbriller) på finale­bordet i Main Event i NM i Dublin i 2017. Han tapte heads up mot Kris­toffer Skolem (bakerst til høyre).

Kjell Ove Dyb klatrer

Kjell Ove Dyb presen­terte seg for alvor i det norske poker­mil­jøet med sin nesten-tittel i Dublin. Siden den gang har han en rekke resul­tater å vise til. Ifølge The Hendon Mob har han 317 427 ameri­kanske dollar i totale turne­rings­ge­vinster – før seieren i APL denne uka. Medregnet den seieren går Dyb inn på listen over de 50 poker­spil­lerne i Norge med høyest inntje­ning i poker­tur­ne­ringer.

Asian Poker League

Asian Poker League startet som en ren kine­sisk affære i 2016 men har nå lagt flere land inn i termin­listen. Det spilles turne­ringer frem til 13. oktober. Da rekker man akkurat flyet til Tsjekkia for å spille WSOP Europe i Rozvadov.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien

De beste Fixed Limit-spil­lerne i NM-histo­rien er en samling spil­lere som har levert år ut og år inn. Hvert år er det nye spil­lere som står frem i poker-NM og ...